Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

„Nem tudom mennyi van még hátra” – Rákos lett a közkedvelt műsorvezető

A műsorvezető reméli, sokáig elhúzhatja a harcot betegségével.

Ameddig tud, addig fog dolgozni, hogy biztos körülmények között hagyhassa hátra a családját.

Olyan hírrel kellett szembesülnie a közkedvelt televíziós műsorvezetőnek, amit senki sem szeretne hallani az orvosától. A férfinak a megpróbáltatásai akkor kezdődtek, amikor Olaszországban forgatott a BBC stábjával és egyszerűen elhomályosult a látása vezetés közben.

Jonnie Irwin azért vállalta, hogy mesél halálos betegségéről, hogy másokat arra ösztönözzön: minden egyes napból hozzák ki a legtöbbet.

– Miután visszarepültem a forgatásról, az életemből már csak hat hónap maradt hátra. Haza kellett menjek és meg kellett mondanom a feleségemnek, hogy nagyjából egyedül maradt a kisbabáinkkal. Ez lesújtó volt. Csak annyit tehettem, hogy bocsánatot kértem tőle. Ugyanis felelősnek éreztem magamat – árulta el Jonnie Irwin a Mirror oldalának.

A műsorvezető továbbra is dolgozik, hogy lehetősége szerint a legtöbbet adja kettő és hároméves gyermekeinek, valamint a feleségének. Abban reménykedik, hogy mire hátra kell hagynia ezt a bolygót, azt úgy teheti majd meg, hogy tudja, Jess és a fiaik egy teljesen kifizetett házban laknak és van némi tartalék pénzük a bankban.

– Egy nap ez utol fog érni, de mindent megteszek azért, hogy ezt a napot minél tovább halogassam. Ezzel tartozom Jessnek és a fiainknak – mondta megtörten a műsorvezető, majd hozzátette: – Nem tudom, mennyi időm van még hátra.

Irwin továbbá arra biztatja az embereket, hogy kössenek életbiztosítást, mert az némi támogatást jelenthet családjuknak, ha hasonlóan nehéz helyzetbe kerülnek.