Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

„Nem tudom mennyi van még hátra” – Rákos lett a közkedvelt műsorvezető

A műsorvezető reméli, sokáig elhúzhatja a harcot betegségével.

Ameddig tud, addig fog dolgozni, hogy biztos körülmények között hagyhassa hátra a családját.

Olyan hírrel kellett szembesülnie a közkedvelt televíziós műsorvezetőnek, amit senki sem szeretne hallani az orvosától. A férfinak a megpróbáltatásai akkor kezdődtek, amikor Olaszországban forgatott a BBC stábjával és egyszerűen elhomályosult a látása vezetés közben.

Jonnie Irwin azért vállalta, hogy mesél halálos betegségéről, hogy másokat arra ösztönözzön: minden egyes napból hozzák ki a legtöbbet.

– Miután visszarepültem a forgatásról, az életemből már csak hat hónap maradt hátra. Haza kellett menjek és meg kellett mondanom a feleségemnek, hogy nagyjából egyedül maradt a kisbabáinkkal. Ez lesújtó volt. Csak annyit tehettem, hogy bocsánatot kértem tőle. Ugyanis felelősnek éreztem magamat – árulta el Jonnie Irwin a Mirror oldalának.

A műsorvezető továbbra is dolgozik, hogy lehetősége szerint a legtöbbet adja kettő és hároméves gyermekeinek, valamint a feleségének. Abban reménykedik, hogy mire hátra kell hagynia ezt a bolygót, azt úgy teheti majd meg, hogy tudja, Jess és a fiaik egy teljesen kifizetett házban laknak és van némi tartalék pénzük a bankban.

– Egy nap ez utol fog érni, de mindent megteszek azért, hogy ezt a napot minél tovább halogassam. Ezzel tartozom Jessnek és a fiainknak – mondta megtörten a műsorvezető, majd hozzátette: – Nem tudom, mennyi időm van még hátra.

Irwin továbbá arra biztatja az embereket, hogy kössenek életbiztosítást, mert az némi támogatást jelenthet családjuknak, ha hasonlóan nehéz helyzetbe kerülnek.