Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Meghalt a Walker, a texasi kopó, a Die Hard és a Top Gun sztárja

Clarence Gilyard Jr. halálának okát nem közölték, de állítólag beteg volt.

66 éves korában meghalt Clarence Gilyard Jr., akit leginkább a Walker, a texasi kopó című sorozatban, valamint a Top Gun és a Die Hard (Drágán add az életed!) című filmben nyújtott szerepeiről ismerhetett a nagyközönség.

Gilyard halálának hírét a Las Vegas-i Nevadai Egyetem közleménye is megerősítette, ahol a színész a film- és színházi szakon oktató professzorként dolgozott. A halál okait azonban egyelőre ők sem közölték. A Daily Mail azonban azt írja, hogy a férfi hosszú ideje betegségben szenvedett.

Clarence Gilyard Jr. az 1980-as években még elsősorban a televízióban szerepelt színészként, de később a Top Gun című filmben Sundown, majd a Die Hard (Drágán add az életed!) című filmben a terrorista Theo szerepében is megvillantotta tudását. 1989-ben a Matlock című sorozatban kapott állandó szerepet, és összesen 85 epizódban szerepelt.

1993-ban aztán Chuck Norris mellett a magyarok is megismerhették, hiszen ő volt Jimmy Trivette, az akciósztár jobbkeze a Walker, a texasi kopó című western krimisorozatában. A sorozat 2001-ig tartó nyolc évadának mind a 196 epizódjában szerepelt, de még ezután is játszott számos egyéb filmben és tévéműsorban.