Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Brooke Shields-et megerőszakolták fiatalkorában, először szólalt meg a történtekről

Sokáig nem tudta még felfogni sem, mennyire súlyos trauma áldozata lett.

A Sundance filmfesztiválon mutatták be a Pretty Baby: Brooke Shields című dokumentumfilmet, aminek Brooke Shields a főszereplője, és amely kapcsán a színésznő azt is elárulta, fiatalon nemi erőszak áldozata lett – erről az Entertainment Weeklynek beszélt.

Shields azt mondja, nem sokkal a főiskola befejezése után történt vele az eset, és munkamegbeszélésre ment egy férfival, akit nem nevezett meg. Azt mondja, úgy a vacsorájuk felétől kellemetlenné kezdett válni számára a beszélgetés, így kérni akart egy taxit, hadd mehessen haza. A férfi felhívta a szállodai szobájába, hogy majd ő intézi a taxit, megvárhatja ott.

– Felmentem, ő meg eltűnt egy kis időre – magyarázta a színésznő, aki a várakozás alatt röplabdásokat figyelt egy távcsővel a szoba ablakából.

– Meztelenül jött ki a fürdőszobából, kezemben volt a távcső, és csak annyit tudtam mondani, hogy a picsába. Alighogy letettem a távcsövet, máris rám vetette magát. Mintha csak birkózott volna – monta Shields, aki azt is elárulta, nem tanúsított fizikai ellenállást, mert félt attól, hogy a férfi még erőszakosabbá válik.

– Attól tartottam, hogy megfojt vagy ilyesmi. Nem harcoltam ellene túlzottan, teljesen lefagytam. Csak az járt a fejemben, hogy egy »Nem!« talán elegendő lehetett volna, és hogy ezt most túl kell élnem valahogy. Isten tudja, miként, de elszakadtam a testemtől valahogy. Végül lementem a lifttel, megjött a taxi, és végigzokogtam a hazautat – emlékezett vissza a színésznő, aki sokáig nem is úgy gondolt az esetre, hogy ez nemi erőszak volt, csak egy szakértő barátja felnyitotta a szemét.