Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Priscilla Presley megtámadta nemrég elhunyt lánya végrendeletét

Elvis és Priscilla Presley lánya, Lisa Marie Presley 54 évesen két hete hunyt el.

Bírósági beadványban támadta meg Priscilla Presley január közepén elhunyt lánya, Lisa Marie Presley végrendeletét – írta kedden a BBC online hírportálja.

Elvis Presley legendás amerikai énekes egyetlen lánya, aki maga is énekes és dalszerző volt, január 12-én, 54 éves korában halt meg egy Los Angeles-i kórházban néhány órával azt követően, hogy mentővel a sürgősségi osztályra vitték. Halálának okát még nem hozták nyilvánosságra.

A 77 éves Priscilla Presley színésznő, Elvis Presley hajdani felesége beadványában megkérdőjelezte lánya végrendeletének érvényességét, egész pontosan a végrendelet egy 2016-os keltezésű kiegészítését, amelyben Lisa Marie visszavonta, hogy halála estén anyja rendelkezhessen vagyona felett, és helyette két gyermekét – Riley Keough-t és az azóta 2020-ban elhunyt Benjamin Keough-t – nevezte meg kedvezményezettnek. A beadványban arra hivatkoznak, hogy Priscilla Presley neve helytelenül van leírva, valamint – az ügyvédek által megfogalmazott érvelés szerint – a dokumentumon Lisa Marie Presley aláírása is „elüt a megszokott kézjegyétől”. A kiegészítést továbbá nem tanúk vagy közjegyző jelenlétében írták alá.

Priscilla Presley állítása szerint csak lánya halála után értesült ennek a kiegészítésnek a létezéséről, és beadványában kéri a dokumentum semmissé nyilvánítását. (MTI)