Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Johnny Depp közös albumot ad ki Jeff Beckkel

A színész régóta zenél, több együttesben is megmutatta tudását.

A volt felesége, Amber Heard ellen indított rágalmazási perét a héten megnyerő Johnny Depp közös albumot ad ki júliusban Jeff Beck gitárossal – írta meg pénteken a The Guardian.

Depp a virginiai esküdtek ítéletre várva két koncerten is fellépett a minap Nagy-Britanniában Beckkel. A színész-zenész csütörtökön, a Gatesheadben rendezett újabb koncerten lépett fel vendégelőadóként. Beck az estén a közönségnek elmondta: öt éve találkozott Depp-pel, és azóta egyfolytában nevetnek, de közben egy közös lemezt is készítettek. „Nem tudom hogy történt, de júliusban már kint lesz” – tette hozzá a színpadon.

A tervezett közös lemezről először 2020 áprilisában tett említést Depp az Instagramján. A bejegyzésben „drága barátjának, testvérének és gitárhősei egyikének” nevezte a zenészt.

A lemezfelvétel alatt egy számot már előzetesen kiadtak: John Lennon Isolation című dalának feldolgozását a koronavírus-járvány miatti karanténidőszakra rímelve.

Depp akkor azzal ajánlotta a számot, hogy „Lennon költői szépségű prófétikus szavai miatt Jeff és én úgy éreztük, hogy szövegeinek mélysége különösen illik ahhoz, ami most történik”.

A Karib-tenger kalózainak főszerepét alakító Depp régóta zenél, többek között a Hollywood Vampires együttesben Alice Cooper és Joe Perry mellett. (MTI)