Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Akon is fellép az EFOTT-on

A világsztár július 16-án lép színpadra.

Az amerikai hiphop és r&b énekes Akon is fellép az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT), amelyet július 13. és 17. között rendeznek meg Sukorón, a Velencei-tónál – közölték a fesztivál szervezői kedden az MTI-vel.

Akon – akinek nevéhez olyan sikerek fűződnek, mint a Locked Up, a Lonely, a Smack That vagy az I Wanna Love You – július 16-án a nagyszínpadon ad koncertet – írták.

Az amerikai sztár az első szóló előadó a világon, aki egyszerre foglalta el a Billboard Hot 100 első és második helyét.

Akon mellett a brit John Newman, a koszóvói-albán DJ Regard, valamint a brit DJ Riton is színpadra lép az EFOTT-on, a magyar előadók közül pedig mások mellett a Wellhello, a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, a Bagossy Brothers Company, T. Danny és a BSW is várja a közönséget.

A szervezők korábbi tájékoztatása szerint az EFOTT – amelynek házigazdája idén a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) – a korábbiaknál is hallgatócentrikusabb és zöldebb lesz.

Egy nagyszínpad és egy kisebb színpad mellett két partyarénát is építenek, nappal pedig a strandon, valamint az UNIverzum névre keresztelt, egyetemi programokat nyújtó interaktív helyszínen is várják a közönséget.