Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Június 13-án indul a közmédia NYÁR 22 című magazinműsora

Megújult tematikával, június 13-án indul a közmédia NYÁR 22 című magazinműsora.

A nézők hétfőtől szombatig délelőtt 10 és 12 óra között programajánlókat, beszélgetéseket hallhatnak és naponta több turisztikai célpontot is felfedezhetnek a Duna csatornán.

A műsort bemutató szerdai budapesti sajtótájékoztatón Rátonyi Krisztina, a közmédia műsorvezetője emlékeztetett arra, hogy idén is élőben, Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva jelentkezik a műsor központi stúdiójából, Révfülöpről, azonban az adások bejátszói által az egész országot megismerhetik a nézők.

Hozzátette, hogy a NYÁR 22 a legvonzóbb programlehetőségekkel készül a gyerekek és a felnőttek számára is, bemutatva az aktuális nyári trendeket, kedvelt kirándulóhelyeket, kevésbé ismert turisztikai látványosságokat, fesztiválokat, valamint a régen elfeledett szakmákat is. Az adások során kiemelt figyelmet szentelnek a hazai vízparti turisztikai helyszínek, így az ország legjobb horgásztavainak bemutatására is.

A magazinműsorhoz 17 tematika mentén forgatnak kisfilmeket. A nézők megismerkedhetnek egyebek mellett a balatoni lovardákkal, az Erzsébet-táborokkal, a hungarikumokkal, a hazai kastélyokkal, valamint az élményközpontú turizmussal. A gasztronómia továbbra is szerves része a műsornak, így az idei nyár legnépszerűbb konyhaművészeti újdonságai is bemutatkoznak.

nyar2022
Budapest, 2022. június 8. Rátonyi Krisztina, Somossy Barbara, Forró Bence és Fodor Imre, a mûsor házigazdái (b-j) a közmédia NYÁR 22 címû magazinmûsorát bemutató sajtótájékoztatón Budapesten 2022. június 8-án. Megújult tematikával, június 13-án indul a NYÁR 22, amelyben a nézõk hétfõtõl szombatig délelõtt 10 és 12 óra között programajánlókat, beszélgetéseket hallhatnak és naponta több turisztikai célpontot is felfedezhetnek a Duna csatornán. MTI/Szigetváry Zsolt

A stúdióbeszélgetések során idén is találkozhatnak a nézők sztárvendégekkel, zenekarokkal, előadóművészekkel, hagyományőrző csoportokkal, akik a szórakoztatás mellett érdekességeket is megosztanak magukról. A műsorban érdekes emberi történetek és életutak is előtérbe kerülnek a nyári programok, hasznos tippek és trendek mellett.

Péntekenként Szilágyi Eszter, a közmédia meteorológusa ismerteti Siófokról a hétvége várható időjárását, majd az aktuális előrejelzés alapján sport- és kirándulótippekkel szolgálnak a műsorvezetők. A szombati adások főként a vízparti élményekre és az éppen aktuális eseményekre épülnek.

Az online is visszanézhető műsor házigazdái Rátonyi Kriszta mellett Fodor Imre, Somossy Barbara és Forró Bence lesznek. (MTI)

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt