Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szombaton indult Beleznay Endre új önálló műsora – Na, végre!

Hosszú időt kellett várni, de végre adásba kerül a műsor.

Beleznay Endre humorát már mindenki ismeri. Most a színész-humorista saját, önálló műsorral, Na, végre címmel! jelentkezik, ami szombaton este 19 órakor lesz látható a Trimedio TV csatornáján. Mindezt pedig nem egyedül teszi, ugyanis kollégáit, régi jó barátait hívta el, hogy együtt szórakoztassák a nézőket. Humorból most sem lesz hiány!

Endre megkerülhetetlen alakja a stand-up műfajának, mégsem adta soha a fejét arra, hogy önálló estjével lépjen színpadra. Most is kellett a lelkesítés, a Trimedio médiacsoport vezetője, Szűcs Balázs felkérésére kelt életre a szórakoztató műsor.

Beleznay

A színész szinte megállás nélkül dolgozik, most a Fórum Színház, A feleség negyvennél kezdődik című vígjáték augusztus 17-18-ai bemutatójára készül, mégis szívesen mesélt a Trimedi Newsnak új „produkciójáról”.

– A karrierem természetes pontja lett volna, hogy induljon egy ilyen műsor, de valamiért ez idáig váratott magára. Ha rajtam múlik, még most sem készült volna el ez a műsor, de Szűcs Balázs azt gondolta, helye van ennek is a televízióban – mesélte a színész, aki azt is elárulta, a koronavírus-járvány első felében forgatta le az adásokat a sztárvendégekkel.

– Ez egy úgynevezett próbaverzió, amivel nem vagyok maximálisan elégedett, de persze ne én döntsek, hanem a közönség, a nézők. Ha van rá igény, akkor azt megígérhetem, az első néhány adás után újra munkának látunk, és egyre jobb részeket gyártunk majd le – fűzte hozzá.

Endre vendégeket is hívott, Gergely Robi, Maksa Zoltán, Bach Szilvia, Danics Dóra, Kerényi Miklós Máté, Kardffy Aisha és Szép Bence is hozzájárul a műsor sikeréhez.

– Azokat az embereket hívtam meg, akiket ismerek, van közös kiindulópont. A vágószobában visszanézve az anyagot jöttem rá, hogy mégis csak jól sikerültek ezek a beszélgetések, a közös produkciók, jókat lehet nevetni rajtuk – mondta.

BeleznayEndre