Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Szombaton indult Beleznay Endre új önálló műsora – Na, végre! - Trimedio News

Szombaton indult Beleznay Endre új önálló műsora – Na, végre!

Hosszú időt kellett várni, de végre adásba kerül a műsor.

Beleznay Endre humorát már mindenki ismeri. Most a színész-humorista saját, önálló műsorral, Na, végre címmel! jelentkezik, ami szombaton este 19 órakor lesz látható a Trimedio TV csatornáján. Mindezt pedig nem egyedül teszi, ugyanis kollégáit, régi jó barátait hívta el, hogy együtt szórakoztassák a nézőket. Humorból most sem lesz hiány!

Endre megkerülhetetlen alakja a stand-up műfajának, mégsem adta soha a fejét arra, hogy önálló estjével lépjen színpadra. Most is kellett a lelkesítés, a Trimedio médiacsoport vezetője, Szűcs Balázs felkérésére kelt életre a szórakoztató műsor.

A színész szinte megállás nélkül dolgozik, most a Fórum Színház, A feleség negyvennél kezdődik című vígjáték augusztus 17-18-ai bemutatójára készül, mégis szívesen mesélt a Trimedi Newsnak új „produkciójáról”.

– A karrierem természetes pontja lett volna, hogy induljon egy ilyen műsor, de valamiért ez idáig váratott magára. Ha rajtam múlik, még most sem készült volna el ez a műsor, de Szűcs Balázs azt gondolta, helye van ennek is a televízióban – mesélte a színész, aki azt is elárulta, a koronavírus-járvány első felében forgatta le az adásokat a sztárvendégekkel.

– Ez egy úgynevezett próbaverzió, amivel nem vagyok maximálisan elégedett, de persze ne én döntsek, hanem a közönség, a nézők. Ha van rá igény, akkor azt megígérhetem, az első néhány adás után újra munkának látunk, és egyre jobb részeket gyártunk majd le – fűzte hozzá.

Endre vendégeket is hívott, Gergely Robi, Maksa Zoltán, Bach Szilvia, Danics Dóra, Kerényi Miklós Máté, Kardffy Aisha és Szép Bence is hozzájárul a műsor sikeréhez.

– Azokat az embereket hívtam meg, akiket ismerek, van közös kiindulópont. A vágószobában visszanézve az anyagot jöttem rá, hogy mégis csak jól sikerültek ezek a beszélgetések, a közös produkciók, jókat lehet nevetni rajtuk – mondta.