Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Brad Pitt visszavonul: Az utolsókat rúgom

Sandra Bullock után újabb hollywoodi filmcsillag vonulhat vissza a színészettől.

Brad Pitt bejelentette, hamarosan nyugdíjba vonul. Ugyan a színésznő nem teljesen hagyja el Hollywood világát, a hatvanhoz közelítő Pitt úgy érzi, az utolsókat rúgja karrierjében, emiatt pedig nem sokáig láthatjuk már a mozivásznon.

A jelenleg is aktív hollywoodi filmcsillagok közül kétségtelenül az egyik olyan férfiszínész, akinek nevét és arcát talán a világ minden pontján ismerik. A kétszeres Oscar– és háromszoros Golden Globe-díjas színészt közel a hatvanhoz töretlen népszerűsége ellenére azonban már foglalkoztatja a visszavonulás gondolata, egy friss interjúban pedig elmondta, karrierje utolsó szakaszához ért, és hamarosan visszavonulhat.

Az 58 esztendős hollywoodi csillag a GQ-nak elmondta, belefáradt a színészkedésbe, így komolyan fontolóra vette, hogy hamarosan visszalép a filmes világ rivaldafényétől.

– Úgy gondolom, hogy az utolsókat rúgom. Ez az utolsó fél vagy harmadévem. Hogy, milyen lesz ez az időszak, és hogy szeretném megtervezni ezt? Ezek a kérdések jelenleg – mondta Brad Pitt.