Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Brad Pitt visszavonul: Az utolsókat rúgom

Sandra Bullock után újabb hollywoodi filmcsillag vonulhat vissza a színészettől.

Brad Pitt bejelentette, hamarosan nyugdíjba vonul. Ugyan a színésznő nem teljesen hagyja el Hollywood világát, a hatvanhoz közelítő Pitt úgy érzi, az utolsókat rúgja karrierjében, emiatt pedig nem sokáig láthatjuk már a mozivásznon.

A jelenleg is aktív hollywoodi filmcsillagok közül kétségtelenül az egyik olyan férfiszínész, akinek nevét és arcát talán a világ minden pontján ismerik. A kétszeres Oscar– és háromszoros Golden Globe-díjas színészt közel a hatvanhoz töretlen népszerűsége ellenére azonban már foglalkoztatja a visszavonulás gondolata, egy friss interjúban pedig elmondta, karrierje utolsó szakaszához ért, és hamarosan visszavonulhat.

Az 58 esztendős hollywoodi csillag a GQ-nak elmondta, belefáradt a színészkedésbe, így komolyan fontolóra vette, hogy hamarosan visszalép a filmes világ rivaldafényétől.

– Úgy gondolom, hogy az utolsókat rúgom. Ez az utolsó fél vagy harmadévem. Hogy, milyen lesz ez az időszak, és hogy szeretném megtervezni ezt? Ezek a kérdések jelenleg – mondta Brad Pitt.