Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kun Gergely „rongyárus” és „kézmodell” – „ Élvezem a munkám, frissen és ébren tart”

Kun Gergely a kezdetektől erősíti a Hétfőn 7 fő csapatát.

Tizennyolc éve foglalkozik divattal, de ettől sokkal többet nyújt az ügyfeleinek. Akinek szüksége van stílustanácsadásra, bizalommal fordulhat hozzá, mert mint mondja, csak olyan ruhát árusít, amit ő maga is felvenne. A Trimedio Newsnak mesélt a munkájáról, a műsorról, ami által már a nézők kicsit közelebbről is megismerhették.

– Hogyan kerültél a Hétfőn 7fő csapatába?

– Haddad Henrik Ricky nagyon régi jó ismerősöm Számos jó és értékes dologgal foglalkozik, így amikor fölvázolta, hogy mire készülnek, és gondoltak rám, hogy ebben szerepet vállalhassak, nem volt kérdés, hogy igent mondok. Ricky önmagában garancia volt arra, hogy minőségi, életvidám értéket lehet létrehozni, örömmel „mártóztam” meg benne. Pont azt kaptam, amire számítottam.

289853741 10209316408624087 7335446759089027385 n
A Hétfőn 7fő forgatásán kollégáival

– „Rongyárus” és „kézmodell” vagy a saját megfogalmazásodban. Mit jelent ez pontosan?

– Ez a poénos megfogalmazása annak, hogy már 18. éve foglalkozom olasz férfi divattal, stílustanácsadással, ruhakereskedelemmel. A szakmában nevezzük így egymást, hiszen a legszebb ruháknak is a végstádiuma a rongy. A „kézmodell” is humoros megközelítés. A haverjaim sok évvel ezelőtt ezzel húztak, azért vettem bele egy vicces önmeghatározásba, mert az arca vagyok annak a vállalkozásnak, amit csinálok. Leginkább magamon mutatom be az újdonságokat, és mivel nem vagyok modell alkat, ezért úgy gondoltam, hogy egy korábbi poént beemelek a meghatározásomba.

– Sok ismert ember is megfordul nálatok, de az átlagember is kereshet, ha tanácsra van szüksége?

– Azt vallom, hogy az öltözködés egy kommunikáció. Nem tudom, hogyan lehet úgy ruhát értékesíteni, hogy nem zajlik stílustanácsadás közben. Az üzletünkön kívül Loft men’s fashion néven vagyunk megtalálhatóak a közösségi médiában. Van, aki már a kezdetek óta velünk van, a közel húsz év alatt pedig egy hatalmas közösséget sikerült létrehoznunk a vásárlókkal. Óriási átfedések vannak, teljes baráti társaságok, kollégák jönnek hozzánk, gyakran viccelődésbe torkollnak a vásárlások. Élvezem a munkám, frissen és ébren tart, mert szezonról szezonra megújul. Izgalmas dolog, hogy értékes dolgokkal foglalkozunk. Nem gagyit, nem drágát, de minőséget hozunk. Van egy alapszabályunk, csak olyan ruha jöhet be az üzletbe, amit én felvennék bármely élethelyzetemben.

290475722 5596163690418584 1534814215101698229 n
Párjával 23 éve vannak együtt

– A szakmád végtelen türelmet igényel az emberekhez…

– Eljutottam oda, hogy már a – és ez ne legyen félreérthető – hülye ember is mulattat. A legtöbb ember, aki hozzánk betér, nagyjából tudja, hogy mire számíthat. Igyekszünk minden fórumon elmondani, hogy mindenki a céljai elérése érdekében forduljon hozzánk bizalommal. Persze előfordul, hogy valaki a rossz kilincset nyomja le, és kialakulhat egyfajta kölcsönös értetlenség, de ezekből elképesztően kevés van. Én nagyon szeretem az embereket, szívesen ülök le beszélgetni, máskülönben valószínűleg nem is tudnék a Hétfőn 7fő című műsorban sem jól funkcionálni.

– A munkádból eredően hogyan kell elképzelni a mindennapjaidat? Szoros munkabeosztásban élsz?

– Tervezhető az életem, de azt szeretem, ha időpontra jelentkeznek be az ügyfelek. Ebből tudom követni, hogy épül fel egy munkanapom. A cégben én vagyok az árubeszerző is, ezért sokat tartózkodom Olaszországban. Imádom, és nem is munkaként élem meg, mázli, hogy így is lehet élni. Sajnálom, akik kényszernek fogják föl a foglalkozásukat. Persze alkalmazkodnom kell nekem is, hiszen sokan csak hétvégén érnek rá, ilyen esetekben hétközben iktatok be pihenőnapot, régóta az életem része és megszoktam. Mindemellett hosszú évek óta írom a blogomat, amire büszke vagyok. Egy nagyon jó, nyers hangvételű platform, életmód, életstílus, viselkedés kultúra, mely a Gardrób Loft néven található meg.

283329871 5493791897322431 6749169375572140542 n
Közel húsz éve foglalkozik divattal

– Az üzleti életedről sok minden elárultál, de mit lehet tudni a magánéletedről?

– Kimondani is izgalmas, a párommal 23 éve vagyunk együtt, ami manapság ritkaságnak számít. Két fiú gyermekük van, egyikük 18 éves lesz, az öccse pedig félúton van a 14 felé minden kamasz és kamaszodó velejárójával. Családunkat két talált eb egészíti ki. (nevet) Mivel a magánéletem és a vállalkozói létem teljesen egybeolvad, sok esetben 2-3 munkanapra utazom ki Olaszországban, ők is gyakran velem tartanak, ezeket az időszakokat szoktunk megtoldani bő egy héttel, ami mindnyájunk számára igazi kikapcsolódást jelent. Rengeteg izgalmas hely van, próbálunk mindig egy picit a helyi olaszoknak a lábnyomában lépkedni, kerülve a turistás részt.