Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tom Jones elárulta, miért maradt el a budapesti koncertje

Nyári turnéját betegség miatt kellett megszakítania.

Július 12-én Tom Jones koncertje elmaradt a budapesti MVM Dome-ban. Az énekes most a közösségi médiában számolt be az esemény részleteiről.

Tom Jones kedd esti koncertje elmaradt Budapesten, ahogy arról korábban már beszámoltunk. Az énekes most elmondta a közösségi médiában, hogy pontosan mi is történt. A Twitteren megosztott poszt magyar idő szerint nagyjából hajnali egykor érkezett, és a következőről írt benne:

– Minden érdeklődőnek: az Egyesült Királyságból Budapestre utaztam, és másnap reggel torokfájással keltem. Egy specialista meglátogatott, és vírusos torokgyulladást diagnosztizált nálam. Nyomatékosan arra kért, hogy a mai koncertet halasszuk el, és gyógyszeres kezelést, valamint pihenést írt elő – írta Tom Jones, hozzátéve, hogy nem esett össze sehol, semmikor, ez pusztán pletyka.

– Remélhetőleg a gyulladás hamarosan elmúlik, és folytathatom a fantasztikus nyári turnémat. Sajnos a koncertet az utolsó pillanatban kellett lemondani, ezt nagyon sajnálom. Mindazonáltal a koncertet Budapesten újraütemeztük, és augusztus 16-án tartjuk meg. Köszönök még egyszer minden kedves törődést! – írta az énekes.