Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Tom Jones elárulta, miért maradt el a budapesti koncertje - Trimedio News

Tom Jones elárulta, miért maradt el a budapesti koncertje

Nyári turnéját betegség miatt kellett megszakítania.

Július 12-én Tom Jones koncertje elmaradt a budapesti MVM Dome-ban. Az énekes most a közösségi médiában számolt be az esemény részleteiről.

Tom Jones kedd esti koncertje elmaradt Budapesten, ahogy arról korábban már beszámoltunk. Az énekes most elmondta a közösségi médiában, hogy pontosan mi is történt. A Twitteren megosztott poszt magyar idő szerint nagyjából hajnali egykor érkezett, és a következőről írt benne:

– Minden érdeklődőnek: az Egyesült Királyságból Budapestre utaztam, és másnap reggel torokfájással keltem. Egy specialista meglátogatott, és vírusos torokgyulladást diagnosztizált nálam. Nyomatékosan arra kért, hogy a mai koncertet halasszuk el, és gyógyszeres kezelést, valamint pihenést írt elő – írta Tom Jones, hozzátéve, hogy nem esett össze sehol, semmikor, ez pusztán pletyka.

– Remélhetőleg a gyulladás hamarosan elmúlik, és folytathatom a fantasztikus nyári turnémat. Sajnos a koncertet az utolsó pillanatban kellett lemondani, ezt nagyon sajnálom. Mindazonáltal a koncertet Budapesten újraütemeztük, és augusztus 16-án tartjuk meg. Köszönök még egyszer minden kedves törődést! – írta az énekes.