Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hivatalosan is megnyitották a debreceni Campus Fesztivált

A debreceni Nagyerdőben szerda este hivatalosan is megnyitották a Campust.

Palkovics László technológia és ipari miniszter megnyitójában arról beszélt, hogy a BMW többek között azért döntött Debrecen mellett, amikor új gyárának helyszínt keresett, mert a város kellően attraktív volt.

Az olyan rendezvények, mint a Campus Fesztivál, hozzájárulnak ahhoz, hogy Debrecen egyre attraktívabb legyen és jó legyen itt élni – mondta.

Palkovics László a Debreceni Egyetemről az MTI-nek elmondta: az elmúlt nyolc évben, amióta tárcája és az intézmény együttműködik, minden területen jó irányba haladt az egyetem, olyan új diszciplínák jelentek meg, mint a járműipar és a gépipar.

A különféle rangsorokban is egyre előrébb lép az intézmény, ráadásul a Campus Fesztivál helyszíne, a Nagyerdei Stadion is az egyetem tulajdona, vagyis a debreceni gazdag egyetem – mondta.

A vasárnapi tartó debreceni Campus Fesztiválon 19 programhelyszínen több mint 200 koncert és DJ-fellépés, valamint számtalan egyéb program várja a látogatókat. Az ország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválját idén rendezik meg 14. alkalommal.

MTI/Czeglédi Zsolt