Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Will Smith először szólalt meg az Oscar-pofon óta – Nyilvánosan bocsánatot kért Chris Rocktól

Egy ötperces videóban fejezte ki sajnálatát a történtek miatt.

Will Smith a márciusi Oscar-gálán felment a színpadra, és behúzott Chris Rocknak, miután a komikus a felesége, Jada Pinkett-Smith kopaszságán viccelődött, nem tudva, hogy azt egy betegség okozta. Az eset után rengeteget cikkeztek a színészről, ő azonban egészen eddig nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban. Pénteken a közösségi oldalán tett közzé egy videót, amiben tisztázta a dolgokat, és több felmerülő kérdésre választ adott.

A videó egy felirattal kezdődik, amiből kiderül, Smith az utóbbi hónapokban sokat gondolkodott és dolgozott magán, majd rátért a kérdések megválaszolására. Először arról beszélt, hogy azért nem kért bocsánatot Rocktól a köszönőbeszédében, miután az incidenst követően átvehette a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat, mert akkor még teljesen ködös volt a gondolkodása, alig emlékszik valamire. Később ráírt a komikusra, aki azt válaszolta neki, hogy még nem áll készen arra, hogy beszéljenek, de amikor eljön az ideje, majd felkeresi őt.

– Szóval most elmondom neked, Chris: bocsánatot kérek tőled. A viselkedésem elfogadhatatlan volt, és itt vagyok, ha bármikor készen állnál arra, hogy beszéljünk – mondta a színész.

Ezután Chris Rock édesanyjától, öccsétől és egész családjától is elnézést kért, amiért őket is megbántotta.

Arról is beszélt, hogy tudatában van annak, hogy valószínűleg visszafordíthatatlan dolgot tett. Az elmúlt három hónapban folyamatosan visszajátszotta magában az esetet, hogy jobban megértse, mi történt.

– Most nem fogok belemenni a részletek kielemzésébe, de annyit elárulhatok, hogy egyetlen porcikám sem gondolja azt, hogy ez volt a megfelelő viselkedés abban a pillanatban. Egyetlen porcikám sem hiszi, hogy a legjobb módszert választottam a tiszteletlenség vagy sértődöttség érzésének kezeléséhez – fűzte hozzá a világsztár.

Később bocsánatot kért a saját családjától is, feleségétől és gyermekeitől, amiért rájuk zúdította ezt az egészet. Sajnálatát fejezte ki, amiért a többi jelöltnek is elrontotta a pillanatot.

– Csalódást okozni másoknak a legfőbb traumám. Utálom cserben hagyni az embereket, pszichológiai és érzelmi fájdalmat jelent számomra, hogy tudom, nem feleltem meg az emberek rólam kialakított képének és benyomásának. Azon dolgozom, hogy bár mélységes lelkiismeretfurdalásom van, ezt megpróbálom anélkül érezni, hogy szégyellném magam. Emberi lény vagyok. Hibáztam, és most próbálok nem úgy gondolni magamra, mint egy darab szarra – jelentette ki Smith, majd azzal zárta a videót, hogy mindenkit biztosított róla, dolgozik azon, hogy fényt, szeretetet és örömet hozzon a világba.