Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tévés legendák és legendás tévéműsorok a TV2 25 éves születésnapi show-jában!

Szeptember 3-án elképesztő időutazás veszi kezdetét a TV2 képernyőjén!

Az idén 25. születésnapját ünneplő kereskedelmi televízió többrészes születésnapi showműsorral idézi fel az elmúlt negyedszázad emblematikus műsorait, nagyszabású show-it és népszerű képernyőseit.

Az első adásban az indulást és az első öt évet vesézik ki a stúdióvendégek: a csatornánál a kezdetek óta dolgozó Pachmann Péter, a Napló alapító tagja, Sváby András, az ország egyik kedvenc meteorológusa, Németh Lajos, és a csatorna egykori szerkesztő-műsorvezetője, Csisztu Zsuzsa. A show férfi házigazdája Tilla, kinek társa a szeptember 3-i estén Jakupcsek Gabriella lesz.

– Televíziós pályafutásom legizgalmasabb éveit töltöttem a TV2 kötelékében. Büszke vagyok rá, hogy a nagysikerű vetélkedők mellett a nevemhez fűződik az első női talkshow, a Jakupcsek show elindulása is, ami három évig folyamatosan képernyőn volt. A televíziózás akkor élte az aranykorát. Nem volt ritka, hogy egy-egy műsort több, mint két és fél millió néző követett figyelemmel, ma már ennek a töredéke is hatalmas sikernek számít. A szórakoztató műsorok mellett közéleti műsorokban is szükség volt a szakmai felkészültségemre. Örömmel tértem vissza egy visszatekintés erejéig, ráadásul Tillával korábban még sosem dolgoztam együtt – nyilatkozta Jakupcsek Gabriella.

– Én az induláskor még nem voltam a TV2 csapatának tagja, 2001-ben érkeztem a csatornához. Első műsorom a Mixer című kulturális ajánló volt, aztán egész gyorsan olyan nagyszabású műsorokban találtam magam, mint az éppen 20 éve elindult Big Brother, vagy aztán később a Megasztár. A fősodor mellett már 20 éve az életem része a Pulitzer-emlékdíjas Propaganda, ami szintén végigkíséri a televíziós pályafutásomat. – idézte fel a TV2-es kezdeteket Till Attila.

A műsorban újra látható lesz az 1997. október 4-i indulás, és részleteket láthatnak olyan egykori nagysikerű műsorokból, mint a többmillió nézőt képernyők elé ültető Dáridó Lajcsival, az Osztálytalálkozó, a Szerencsekerék, a Multimilliomos, a Kifutó és a Leggyengébb láncszem, de felidézik a Forró nyomon, a Tények és a Napló indulását is, valamint a legnépszerűbb külföldi sorozatokat, köztük a Vad angyalt is.

Egy-egy interjú erejéig visszatért a TV2 képernyőjére Gaál Noémi, Onyutha Judit, Gajdos Tamás, Kósa L. Adolf, és Pálffy István, akik szívesen nosztalgiáztak a TV2 és a kereskedelmi tévézés első öt évéről.

Szeptember 3-án este tehát minden adott lesz a TV2-őn egy hamisítatlan retro hangulathoz, ünnepeljük együtt az elmúlt 25 évet!