Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Fergeteges buli a Good Bye Nyár Fesztiválon

A fesztivál keretein belül megtartották az arany- és platinalemez átadásokat is.

Idén is megrendezésre került a Csomópont egyesület szakmai napja a Trimedio Kiadóval karöltve a Good Bye Nyár Fesztivál keretein belül a tizenötödik kerületi Bányász Parkban. A rendezvény ezúttal is ingyenes volt, kicsik és nagyon egyaránt élvezhették az egész napos programot. Igazi falunapon érezhették magukat a jelenlévők. Nem kell aggódni azoknak sem, akik nem tudtak részt venni a gálaműsorokon, ugyanis felvétel is készült a rendezvényről, melyet hamarosan viszont láthatnak.

Az ősz slágerei és a Sztárlimonádé Aranyalbum 2021 arany- és platinalemezeket is ezen a napon adták át az előadóknak, akik színpadra álltak és a dalaikkal szórakoztatták a jelenlévőket. Az énekesek közül sokan már nem az első alkalommal kapták az elismerést, de még akadtak olyanok is, akiknek először volt részük ilyen élményben.

lemezatado
Boldogan vették át az énekesek az arany- és platinalemezeket

Ezt követően került sor Katica Boldog órák című vadonatúj cédéjének a lemezbemutató koncertjére, amelynek az volt a különlegessége, hogy az énekesnő vendégfellépőket is hívott. Testvére, Vikiee szintén énekesnő, így a közös duettjüket is előadták, majd Luigi, Szlabik Erik, Rácz Olivér és a Centrál zenekar is színpadra lépett, és a siker sem maradt el.

Katica Vikee
Katica testvérével, Vikee-vel is előadott egy közös dalt

A Csomópont Tehetségkutató és Tehetséggondozó Egyesület délután programjaként került sor a 2022 Arany Violin verseny döntőjére. A fődíjat végül Jáger Kinga vihette haza. A zsűri elnöke Mészáros Árpád Zsolt volt, zsűritársai pedig Pintácsi Viki, Piros Krisztina és Szűcs Balázs, a Trimedio kiadó vezetője, aki a Trimedio Newsnak mesélt a énekversenyről.

zsuri
A zsűri: Szűcs Balázs, Piros Krisztina, Mészáros Árpád Zsolt és Pintácsi Viki

– Nem volt könnyű dolgunk, ugyanis rengeteg tehetséges énekes közül kellett végül kihirdetnünk a győztest. A tizenöt induló kivétel nélkül erős versenyző volt, így a fődíj mellett több különdíjat is átadhattunk a résztvevő fiataloknak. Negyedik alkalommal került megrendezésre az Arany Violin énekverseny, ami iránt ezúttal is óriási érdeklődés volt, így bízunk benne, hogy ez a hagyomány és sorozat a következő években is folytatódik – mondta lapunknak Szűcs Balázs.

A tehetségkutató verseny után pedig még nem ért véget a mulatság. MikiNiki és barátai műsorral rengeteg híresség lépett színpadra. Vendégfellépőként találkozhatott a közönség Tabáni Istvánnal, Pintácsi Vikivel, Jáger Gyulával, a Filtol zenekarral, Várhegyi Gáborra és Pajor Arabellával, a Dandymen Duo-val, a Csomópont tehetségekkel, a Cowboys-al, CsiniBabákkal, Kothencz Lalival és nem utolsósorban Simon Templar Zenekarral.

MikiNiki
MikiNiki és barátai műsorral rengeteg híresség lépett színpadra

Ezt követtel a Filter Produkció zenés táncos koncertje, melyen a Szép nyári nap című musical ismert Neoton slágereivel szórakoztatták a jelenlévőket. Színpadra lépett: Mészáros Árpád Zsolt, Kerényi Miklós Máté, Polyák Lilla, Gömöri András Máté, Kardffy Aisha, Faragó Alexandra, Grubits Blanka, Kovács Lotti, Foltányi Edina.

A nap végét pedig Poór Péter koncertjével zárta a rendezvényszervező. A legendás énekes a tőle megszokott hatalmas bulival örvendeztette meg a jelenlévőket.

PoorPeter
Poór Péter egy fergeteges koncerttel zárta a napot