Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Újra világsztrárral indul a Dancing with the Stars

Október 8-án kezdetét veszi a Dancing with the Stars harmadik évada.

A TV2 táncos showjában ezúttal tíz híresség lép parkettre profi táncpartnerével, hogy megmutassa, mit tanult az elmúlt hetekben. A nagyszabású show azonban nem csak ezért érdekes, hanem mert ismét egy világsztár közreműködésével indul, érkezik Facundo Arana, a Vad angyal című sorozat sztárja.

Két éve töretlen népszerűségnek örvend a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának magyar szériája a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. Kezdődhet a visszaszámlálás, október 8-án, szombaton 20 órakor elindul a harmadik évad. Ráadásul újabb világsztár érkezik a Dancing with the Stars budapesti stúdiójába. Ugyanis a hatalmas népszerűségnek örvendő Vad angyal című sorozat – amelynek legnépszerűbb epizódját 3,3 millióan néztek magyarországi vetítésekor – férfi sztárja, Facundo Arana is szerepet vállal a TV2 szuperprodukciójában.

– Alig várom, hogy Budapesten legyek és találkozzak a magyar rajongóimmal. Izgatottan várom a műsort, biztos vagyok benne, hogy fantasztikus élményben lesz részünk, és ebben az évadban sok meglepetés vár ránk! – mondta Facundo Arana, aki azt is elárulta, ismeri a műsort, hiszen látott párat azokból az epizódokból, amelyekben Gabriela Spanic szerepelt.

Hogy a sármos színésznek milyen szerep jut, az még titok. Az azonban nem, hogy a parkettre lépő tíz hazai híresség közel két hónapja keményen dolgozik, hogy az október 8-i első adásban lenyűgözze a nézőket és a Dancing with the Stars zsűrijét.

Dancing with the Stars – október 8-tól szombatonként 20:00-tól a TV2-n!