Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Október 10-én útjára indul az Ázsia Expressz

Alig két hetet kell várni, hogy elinduljon a nagy kaland.

Harmadik évadával tér vissza október 10-én a TV2 népszerű kalandreality-je az Ázsia Expressz. A vadonatúj széria ezúttal a mesés Közel-Keletre repíti majd a nézőket: a nyolc, mindenre elszánt sztárpár Jordánia, Törökország, Grúzia és Üzbegisztán lélegzetelállító tájain vágott neki az életre szóló kalandnak. Olyan népszerű hírességek szálltak versenybe a 10 millió forintos fődíjért, mint a Király testvérek, Linda és Viktor, a Valmar formáció két tagja, Marics Peti és Valkusz Milán, vagy éppen a reality-k világának éllovasai Gáspár Győző és Gáspár Bea.

Készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva idén is nyolc ismert páros vállalkozott arra, hogy Ázsia kihívásokkal teli országaiban, egy nem mindennapi küldetésben mérettesse meg magát, Ördög Nóra műsorvezetésével.

Versenybe szállt Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh Szimóna; Gáspár Győző és Gáspár Bea; Király Linda és Király Viktor; a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán; az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása András; Mérai Kata és Gyebnár Csekka színésznők; Nemazalany – Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand; valamint a színészházaspár, Kiss Ernő Zsolt és felesége, Nyári Darinka.

Az izgalmas, szórakoztató és olyakor drámai pillanatok mellett a legújabb epizódokból az is kiderül majd, hogy az embert próbáló kaland ezúttal összekovácsolta-e a párosokat, vagy éppen eltávolodtak egymástól a nem mindennapi élethelyzetek és konfliktusok miatt.

Ázsia Expressz 3.évad – Október 10-től minden hétköznap 19:50-től a TV2 műsorán!