Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ingyenes koncertek október 8-án a Szabadság téren

Hatórányi ingyenes koncertet rendeznek október 8-án a fővárosi Szabadság téren.

A műsorban hazai sztárok és feltörekvő tehetségek együtt lépnek színpadra.

A Yettel Stage platform azzal a céllal hozta össze a befutott zenészeket a zenei pályájuk elején járó bandákkal, hogy lendületet adjon a kezdőknek. Fellép Majka, a Punnany Massif, a Margaret Island, valamint Perrin, a Kacaj és a Pontiac – közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

A program keretében a legkülönbözőbb stílusterületekről érkező ismert hazai előadók maguk ajánlottak tehetségeket, akiknek szívesen egyengetnék az útjukat. A pártfogoltak népszerűsítése mellett a kérés az volt, hogy olyan zenekart válasszanak mentoráltnak, amellyel közös régióból, városból származnak.

Majka a hazai soul és funky színtér fiatal és karakteres képviselőjét, Perrint karolta fel, a Margaret Island a bluesos dallamokból építkező Pontiac-ot választotta, az autentikus népzenét és a popot vegyítő Kacaj zenekarra a Punnany Massif figyelt fel.

A program idén nyáron ingyenes koncertsorozattal indult, a három feltörekvő zenekar a kommunikációs támogatás mellett egy-egy videóklipet is kapott. Ezek már láthatóak: valamennyi vezérfonala egy utazás – hol képletesen, hol pedig ténylegesen utaznak benne a zenészek, beköszön a pécsi próbaterem, a kisvárosi panelvilág vagy a balatoni táj.

Az október 8-i ingyenes Yettel Stage 5G koncert online streamen is követhető lesz a szolgáltató Facebook-oldalán.