Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Decembertől újra látható a Csináljuk a fesztivált! a Dunán

December 3-án indul a Csináljuk a fesztivált! második évada a Dunán.

A nagyszabású showműsor, amelynek tematikáját ezúttal a zenei korszakok adják, újra a legnagyobb slágert keresi.

Tíz szombat estén át zajlik a műsor, amelyben ismét a legnépszerűbb hazai előadók éneklik el a nagy magyar slágereket. A dalokat a zsűriben az első évadban is szerepet kapott Korda György, Balázs Klári, Feke Pál, Balázs Andi és Nagy Bogi mellett új tagként Frenreisz Károly értékeli – hangzott el a produkció pénteki sajtóbemutatóján.

A Csináljuk a fesztivált! színpadán mások mellett olyan nagy magyar slágerek hangzanak el, mint a Zene nélkül mit érek én, a Szól a rádió, a Homok a szélben vagy a Jég dupla whisky-vel. Az előadók között lesz többek között Bangó Margit, Kovács Kati, Szulák Andrea, Zoltán Erika, Kállay-Saunders András, Poór Péter és Kalapács József.

– Büszke vagyok a műsor első évadának nézettségére, ami a kereskedelmi tévék nagyságrendjében volt – fogalmazott Korda György. Hozzátette: a legnagyobb slágert megtalálni szubjektív dolog, és fontos tudni, hogy nem a legjobb előadókat vagy zeneszerzőt keresik.

A zsűri új tagja, Frenreisz Károly zeneszerző és előadó, aki a hatvanas évektől a Metro, az LGT és a Skorpió zenekarban is játszott, azt emelte ki, hogy a műsor elsődleges célja az örömszerzés.

A show két házigazdája változatlan: Rókusfalvy Lili és Fodor Imre. A Csináljuk a fesztivált! új adásaiban változást jelent, hogy évtizedek helyett zenei korszakok adják a tematikát: az aranykor, a beat-korszak, a popslágerek, valamint az újhullámos slágerek.

A közmédia sikerműsora a következő évadban a közönség által is beszavazott korszakos kedvencek között keresi az évszázad slágerét, változatos zenei műfajokat felvonultatva. A legnagyobb kedvencek listájára korábban a hirado.hu-n lehetett voksolni, és több mint 12 ezer szavazat érkezett.

A második évadban két nagyszabású különkiadás is várja a nézőket. Részletek és további kulisszatitkok a Duna és a műsor szereplőinek közösségi média oldalain olvashatók. (MTI)

Fotó: MTI/Máthé Zoltán