Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Budapesten koncertezik Macy Gray

Az énekesnő stúdióalbumával és slágereivel tér vissza Európába.

Budapesten koncertezik Macy Gray. Az egyik legismertebb soul és R&B énekesnő október 24-én az Akvárium Klubban a The California Jet Club formációval lép színpadra.

A Grammy-díjas amerikai művész hamarosan megjelenő tizenegyedik stúdióalbumának dalaival és ikonikus slágereivel tér vissza Európába. A budapesti Akvárium Klubban a The California Jet Club formációval, vagyis Tamir Barzilay dobossal, Billy Wes billentyűssel és Alex Kyhn basszusgitárossal lép a közönség elé – olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, az amerikai Macy Gray az utóbbi évtizedek egyik legizgalmasabb soul és R&B énekesnője, akinek jellegzetes, reszelős énekhangja szinte a védjegyévé vált. Első albuma, az 1999-es On How Life Is világszerte óriási sikert lett. Legismertebb dala, az I Try több országban is vezette a rádiós listákat, majd Grammy-díjat is hozott az énekesnőnek.

Az azóta eltelt időben tíz stúdióalbum, négy további Grammy-jelölés, Los Angelesben alapított saját zeneiskola, valamint számos együttműködés jellemzi Macy Gray karrierjét – idézik fel a közleményben.

Mint kiemelik, az énekesnő többek között dolgozott a The Black Eyed Peas-szel, Santanával, Fatboy Slimmel, Zuccheróval és Marcus Millerrel is.

Macy Gray szerepelt többek között a Training Day című filmben, a Pókemberben és a Scary Movie 3-ban is.