Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Kárász Róbert távozik az ATV-től

Öt és fél év után távozik az ATV sztárriportere, Kárász Róbert.

Kárász jelenleg még a hétköznap reggelenként jelentkező ATV Start című műsor egyik riportereként dolgozik. A különválás hírét a Mandiner írta meg először.

Kárász Róbert és az ATV útjai közös megegyezéssel érnek véget a 2022-es esztendő végén. A felek között megállapodás született arról, hogy a műsorvezetői munka és szerep növekvő kötöttsége, valamint az intenzív alapítványi élet hosszú távon egyre nehezebben egyeztethető össze. A kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködés nem azonnali hatállyal ér véget, Kárász Róbert november végéig képernyőn marad.

Az ATV hálás azokért a sikeres évekért, amit Kárász Róbert a csatornánál töltött, mivel a műsorvezetőnek fontos szerepe volt abban, hogy az ATV Start az egyik legnagyobb befolyásoló erővel bíró reggeli műsor lett a televíziós piacon. Utódjáról egyelőre nem született döntés – írja a csatorna.

– Több mint hat éve dolgozom az ATV Start politikai és közéleti műsorában és 10 éves alapítványi munka áll a hátam mögött. Számomra a fogyatékkal élők ügye és foglalkoztatása a legfontosabb. A Premier Kultcafé egy olyan kávézó, amely európai modell értékű és ahol évek óta közel 30 fogyatékossággal élő embernek tudtunk munkát adni, jelenleg pedig tizenkét megváltozott munkaképességű személy dolgozik a Fogadj Örökbe Egy Macit alapítvány alkalmazásában. Most már sem fizikailag, sem érzelmileg nem tudok ettől a munkától eltekinteni, így az ehhez kapcsolódó feladatokat sem szerettem volna háttérbe szorítani, jelentsen ez társadalmi vagy kormányzati egyeztetést, együttműködést. A csatorna álláspontja a saját szemszögéből nézve természetesen más. A két munkakörrel együtt járó feladatok nézetbeli különbséget okoztak, amelyeket nem tudtunk feloldani. Ugyanakkor úgy álltunk fel a tárgyalóasztaltól, hogy mindenki tiszteletben tartja a másik munkáját és elvárásait. A tervek szerint a következő másfél hónapban a csatorna alkalmazásában maradok. Hogy aztán hogyan tovább, merre visz az utam, az egyelőre még nagy kérdés. Egyvalami biztos: a fogyatékkal élők ügye és a kávézónk működése örök szívügyem – mondta Kárász Róbert.

– Akik pikáns részleteket akarnak hallani, azoknak csalódást kell okozzunk. Nem volt tányérdobálás, nem volt ajtócsapkodás és senkit se vezettünk ki biztonsági őrrel az épületből. Csupán arról van szó, hogy a hosszú távú jövőt – megadva egymásnak a tiszteletet – máshogy képzeltük el – árulta el Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Fotó: Facebook