Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Új időpontban tartják meg a 100 Tagú Cigányzenekar ünnepi koncertjét

Az emelkedő energiaárak befolyásolták a döntésüket.

2023. április 23-án tartja meg az eredetileg januárra tervezett Arénás koncertjét a 100 Tagú Cigányzenekar. A szervezők a zenekarral és a helyszínnel egyetértésben, az emelkedő energiaárak miatt döntöttek a halasztás mellett. Az esemény a Papp László Aréna színházi, befordított konfigurációjában lesz megtartva és a megemelkedett költségek miatt egy fűtési szezonon kívüli időpontban, kedvezőbbek a lebonyolításra a feltételek.

Három évvel 35. jubileumi koncertjük után 2023. január 15-én ismét több ezer ember előtt szerettek volna zenélni a 100 Tagú Cigányzenekar muzsikusai. A világhírű szimfonikus zenekar azonban a szervezőkkel együtt úgy döntött, hogy 2023. április 23-ra halasztják a Papp László Budapest Sportarénában tartandó eseményt.

A halasztás mellett az emelkedő energiaárak miatt döntöttek. Azt mondják, egy hideg téli napon annyira költséges lenne felfűteni a helyszínt, hogy a rendezvény megtartása nem lenne rentábilis. Áprilisban azonban már jóval melegebb szokott lenni, így az időjárás jóval kegyesebb a fellépőkhöz és a közönséghez is.

Az eddig megváltott jegyek természetesen az új időpontban lesznek felhasználhatóak. A különleges koncerten Lendvai Csócsi József fő prímás fogja majd össze a zenekart. A nagyszabású fellépés vendégfellépői Kökény Attila és zenekara lesznek.

Fotók: Green Stage Production