Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Korda György–koncert decemberben a reptéren

A reptéren ad zártkörű koncertet Korda György, a Reptér című sláger előadója.

A népszerű énekes és felesége, Balázs Klári december 9–én az 1–es terminálon lép fel, a nézők egy videópályázat révén juthatnak az eseményre.

A Budapest Airport üzemeltetője a Korda–Balázs házaspár bevonásával a Reptér című dal humoros, kreatív, dinamikus változatait várja a pályázóktól, egy TikTok–videó keretein belül – áll az MTI–hez csütörtökön eljuttatott közleményben.

A legjobban sikerült Reptér–videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zártkörű koncertre, amelyet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1–es terminál műemléki védettségű épületében rendeznek december 9–én. A videópályázat beküldési határideje november 30., az alkotásokat ötfős zsűri bírálja el: Korda György és Balázs Klári, Lakatos Márk médiaszemélyiség, Nagy Bogi énekesnő és Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató–helyettese.

Mint írták, a Budapest Airport tavaly forgatta újra Korda Györggyel a Reptér című dal videóklipjét. A szám modern verziója a YouTube–on már csaknem 5,5 millió megtekintésnél jár.

A pályázattal kapcsolatos felhívást a Budapest Airport Instagram–felületén lehet megnézni. A videókat a pályázók a TikTok vagy Instagram–oldalukra tölthetik fel #BUDReptérKihívás hashtag megjelöléssel.

A Reptér című dal eredeti változata 1981–ben jelent meg Korda György Szeptember volt című nagylemezén. A szám Máté Péter szerzeménye, aki a szöveget S. Nagy Istvánnal közösen írta. A Reptérre 2008–ban Dj Titusz remixet készített.