Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Korda György–koncert decemberben a reptéren

A reptéren ad zártkörű koncertet Korda György, a Reptér című sláger előadója.

A népszerű énekes és felesége, Balázs Klári december 9–én az 1–es terminálon lép fel, a nézők egy videópályázat révén juthatnak az eseményre.

A Budapest Airport üzemeltetője a Korda–Balázs házaspár bevonásával a Reptér című dal humoros, kreatív, dinamikus változatait várja a pályázóktól, egy TikTok–videó keretein belül – áll az MTI–hez csütörtökön eljuttatott közleményben.

A legjobban sikerült Reptér–videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zártkörű koncertre, amelyet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1–es terminál műemléki védettségű épületében rendeznek december 9–én. A videópályázat beküldési határideje november 30., az alkotásokat ötfős zsűri bírálja el: Korda György és Balázs Klári, Lakatos Márk médiaszemélyiség, Nagy Bogi énekesnő és Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató–helyettese.

Mint írták, a Budapest Airport tavaly forgatta újra Korda Györggyel a Reptér című dal videóklipjét. A szám modern verziója a YouTube–on már csaknem 5,5 millió megtekintésnél jár.

A pályázattal kapcsolatos felhívást a Budapest Airport Instagram–felületén lehet megnézni. A videókat a pályázók a TikTok vagy Instagram–oldalukra tölthetik fel #BUDReptérKihívás hashtag megjelöléssel.

A Reptér című dal eredeti változata 1981–ben jelent meg Korda György Szeptember volt című nagylemezén. A szám Máté Péter szerzeménye, aki a szöveget S. Nagy Istvánnal közösen írta. A Reptérre 2008–ban Dj Titusz remixet készített.