Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Kihirdették a jövő évi Campus Fesztivál első fellépőit

Több nemzetközi produkcióval még mindig tárgyalnak.

Jövőre ismét megrendezik az egyik legnagyobb magyar kulturális eseményt, a debreceni Campus Fesztivált, melyen már biztosan fellép Robin Schulz német dj–producer és Zaz francia sanzon–, jazz– és a soulénekesnő – olvasható a szervezők MTI–nek küldött közleményében.

A két külföldi zenész mellett több mint harminc hazai előadó nevét átették közzé, a fesztivál weboldala szerint – mások mellett – ott lesz a 30Y, a Tankcsapda, a Halott Pénz, az AWS és Majka is.

– Több nemzetközi produkcióval is tárgyalásban vagyunk, és bízunk benne, hogy még idén további, jól csengő neveket tudunk bejelenteni. A hazai színtérről is egy első ízelítőt kínálunk most, nagyon sok zenekar nevéről csak később fogjuk fellebbenteni a fátylat – idézte Süli Andrást, a fesztivál programigazgatóját a közlemény.

Hozzátette, a jövőre 15 éves rendezvényen önálló színpadot kap a hiphop, valamint a rock– és metálzene, és a más műfajokat képviselő fiatal tehetségeknek is biztosítanak helyet.

A 2023. július 19–én kezdődő négynapos fesztivál helyszíne ismét a debreceni Nagyerdő lesz, Robin Schulz július 20–én, Zaz július 22–én áll majd a Campus nagyszínpadára. A jövő évi Campus Fesztiválra december 31–ig vásárolhatók meg a kedvezményes bérletek, és hamarosan elérhető lesz az ajándékjegy is a közlemény szerint.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt