Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Jótékonysági gálát tartanak az Operettszínház balesetet szenvedett fiatal balerinájáért

Tóth Nikolett a terézvárosi házomlásban szenvedett súlyos balesetet.

December 5-én jótékonysági táncgálát rendez a Budapesti Operettszínház Tóth Nikolettért, a teátrum fiatal balerinájáért, aki súlyos balesetet szenvedett a terézvárosi házomlásban.

A jótékonysági gálaesten 14 klasszikus balett, kortárs-, és néptáncegyüttes csaknem 80 táncművésze lép színpadra. A gálaest ötletgazdája Gallai Zsolt balettművész, a rendezője Apáti Bence, a Budapesti Operettszínház balettigazgatója – áll az intézmény MTI-hez eljuttatott közleményében.

Apáti Bence a júniusi balesettel kapcsolatban felidézte, hogy Tóth Nikolett és Babácsi Benjámin táncművészek épp a munkahelyükre igyekeztek, amikor a házomlás történt. Tóth Nikolett a balesetben életveszélyesen megsérült.

A balerinát néhány napja, rövid időre engedték ki a kórházból, jelenleg nem tudja a lábait használni, kerekes székhez van kötve. Tóth Nikolett hisz abban, hogy újra láthatja majd őt a közönség táncolni- fogalmazott a balettigazgató.

Az előadásra megváltott jegyek bevétele a fiatal táncművészt és családját támogatja.

A produkcióban a Badora Társulat, a Bozsik Yvette Társulat, a Budapesti Operettszínház, a Feledi Project, a Győri Balett, a Kecskemét City Balett, a Magyar Állami Népi Együttes, a Magyar Táncművészeti Egyetem, a Miskolci Balett, a Magyar Nemzeti Balett, a Pécsi Balett, Pirók Zsófia, a Re-Production Dance Company és a Szegedi Kortárs Balett művészei vesznek részt. (MTI)