Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hungarian Wedding Award – Karneváli hangulat a díjátadón

Állva tapsolt, éljenzett az esküvői szakma.

Már az Off Kultur bejáratnál csillogó fényoszlopok között lépkedő gólyalábas fogadás előlegezte a hamarosan beinduló évadzáró, díjátadó ünnepséget november 11-én este. Karneváli maszkos, estélyi ruhás hölgyek és szmokingos urak érkeztek, hogy a titokzatos díjkiosztón részt vegyenek az idei Hungarian Wedding Award gálán.

119 díj!

Egy csendesnek mondható sarokban Nacsa Szilárddal, a Hungarian Wedding Award egyik szervezőjével beszélgetek: – Tíz éve szervezzük Landesz Katalinnal és Déri Annamáriával az esküvő szakmában dolgozók évadzáró rendezvényét, egyúttal a díjkiosztó gálát. A tizenkilenc díjat különböző kategóriákban a három legtöbb jelöltből titkos szavazás dönti el, ki lesz a nyertes – ez a gála fénypontja. Eleddig 119-en kapták meg az „Együttműködés díj” keretében, ami sajátos, szakmai-családi összetartozást is jelent. Minden évben, egy tematika köré épül a rendezvény, volt már hó és jég, hajós, James Bondos, újrahasznosítós, most pedig karneváli, maszkos báli hangulatot idéző. Nagyon fontos – teszi hozzá –, hogy jótékonysági célt is felkarol a gála, gyűjtöttünk karácsonyi ajándékra rászoruló gyermekeknek, véradásra, könyvgyűjtésre. Most egy esküvői szakmában dolgozó kolléga gyermekét, Somát érte baleset, és a nagyon hosszú, anyagi áldozatot követelő rehabilitációs folyamathoz járulunk hozzá. Eddig több mint 3 millió értékben…

Maradi Kisdery Boglarka 1

Esküvőszervező kategóriában Maradi-Kisdéry Boglárka nyert, aki sokak szerint régóta megérdemelte már ezt a díjat. Fotó: Sztár Limonádé

Díjazott kedvencek

Mialatt beszélgettünk, a népes ünneplő sereg felsétál az emeleti terembe, ahol izgatott tekintettel követik a színpadon a műsorvezetők által celebrált díjkiosztót. Sorban hullanak a díjak, egymást követik a különböző kategóriák nyertesei, állva tapsol, éljenez az esküvői szakma.

Csobán Éva, az „Esküvő, ahogy megálmodtad” Szervező Iroda vezetője két alkalommal az Év esküvőszervezője és egyszer az Év esküvői kreatív vállalkozása díjjal büszkélkedhet: – Hogy megfeleljek neki, életem végéig cipelem ezt az édes terhet – mondja mosolyogva.

Arra kérem Évát, emelje ki a díjcsokorból azokat, akik a szívéhez közel állnak: – Mivel esküvőszervező vagyok, kezdem az Esküvőszervező kategóriával: Maradi-Kisdéry Boglárka kedves kolléganőm régóta megérdemelte már ezt a díjat, és nyert az idén, szívből gratulálok neki. A Vendéglátó kategória nyertese az ArtGastronomy Catering, Küzmös Kingáék évről évre egyre jobbak, színvonalasabbak, egyre több dolgot találnak ki az ételek és a tálalás formájában is. A Filmes, cinematográfus kategória győztese a Plus Wedding Films, egy debreceni testvárpáros, Krizsai Norbert és Krizsai Adrián. Egyikük tudott eljönni, hihetetlenül meghatódott, egyszerűen nem hitte el. Nagyon-nagyon fontos, és szívügyem az Év felfedezettje díj, amit a Gospel Esküvő – Together Gospel Singers, Gajdos Attila, Sándor Évi és Mogyorósi Adrienn nyert. Őket én találtam meg szüleim 50. házassági évfordulója alkalmával.

Together Gospel SingersSC 0001 1
Az Év felfedezettje díjat a Gospel Esküvő – Together Gospel Singers, Gajdos Attila, Sándor Évi és Mogyorósi Adrienn nyerte. Fotó: Sztár Limonádé

A díjátadót követően az ünneplő vendégsereget a lenti teremben remek svédasztalos vacsora várta háttérzenével. Aztán egyszer csak a magasból leereszkedett egy desszertbüfé asztal sok-sok- finomsággal a Fleur&Ballon Dekor jóvoltából: nagyszerű, látványos sóelem volt. Volt tombola, majd a mulatság fokozódott, a Vegas Showband játszott, és DJ-bulival zárt a gála hajnal három órakor.

Váczy András