Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A 10 éves Bagossy Brothers Company az MVM Dome-ban ünnepel

Március 11-én az MVM Dome-ban a zenekar első magyar előadóként lép színpadra.


A születésnapra hosszú műsorral, vendégekkel, egyedi vizuállal és számos meglepetéssel készülnek – közölték a szervezők az MTI-vel.
A 2013 májusában alakult, máig változatlan felállásban (Bagossy Norbert – gitár, ének); Bagossy László – basszusgitár, vokál; Bartis Szilárd – dob; Tatár Attila – gitár, vokál; Kozma Zsombor – hegedű, harmonika, billentyűs hangszerek) játszó gyergyószentmiklósi zenekar népszerűsége gyors ütemben emelkedett. A csapat energikus, közönségcentrikus koncertjeivel rövid idő alatt vált előbb az erdélyi, majd az egész Kárpát–medencei magyarság egyik legnépszerűbb zenekarává.
A Bagossy Brothers Company eddig négy stúdióalbumot (Elviszlek – 2015; A Nap felé – 2017; Veled utazom – 2019; Fordul a világ – 2021), egy szimfonikus koncertlemezt, egy kislemezt, számos klipet és egyéb anyagot jelentetett meg. A Veled utazom hatszoros platina minősítést ért el, ennél nincs Magyarországon magasabb lemezeladási fokozat.
– Már tíz éve járjuk ezt az utat, mégis azt hiszem, hogy csak most kezdődik el igazán. Még ott vannak a csillagok, amiket bizony le kell hozni. Minden zenekar számára vannak mérföldkövek és olyan kerek számok, amik csak egyszer következnek be egy életöltő alatt – idézte Bagossy Norbertet a közlemény.
Mint fogalmazott, a jubileumi koncert kiemelten fontos pillanat lesz számukra, új dalokkal, új látvánnyal, sok meglepetéssel készülnek. „Egy felejthetetlen Bagossy-estet szeretnénk adni mindenkinek, aki elkísért minket ezen az úton, és egyben ünnepelni egy több évtizedes barátságot, egy igazi család létrejöttét”.

Fotó: TV2