Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nagykoncertet ad Hobo a Nemzeti Színházban márciusban

Hobo a jubileum alkalmából ezúttal rock- és blueskoncerttel lép a közönség elé.

Hogy is volt és hogy is van? címmel nagykoncertet ad Földes László Hobo március 1-jén a Nemzeti Színházban abból az alkalomból, hogy immár 10 éve a teátrum társulatának tagja – tájékoztatta a színház az MTI-t.
A közleményben Földes Lászlót idézik, aki elmondta, hogy Vidnyánszky Attilával, a Nemzeti Színház vezérigazgatójával Beregszászon és Debrecenben dolgozott együtt, majd 2013-ban ő hívta a Nemzeti Színházba. A művész kiemelte: bár több mint fél évszázadot töltött a zenei világban és csak tízet a Nemzetiben, mégis úgy érzi, itt jobban el- és befogadják.
Ötvenöt éves pályafutását felidézve arról is szólt, hogy volt vendégénekes a Kexben, első szövegei és novellái 1968-ban születtek, azóta szerepelt filmekben, játszott színházakban, színműveket és könyveket is írt. – Volt és van saját zenekarom és ha a csavargót lehet hobónak nevezni, ma is az vagyok. Műfajok között csavargok – magyarázta a zenész.
Eddig 17 közös bemutató volt, ebből 6 a Nemzetiben és áprilisban jön a következő, az Utcazenész monodrámám – fogalmazott Földes László Hobo, kiemelve: „a zene, az irodalom és a színház Bermuda-háromszögében vesztem el úgy, sem zenész, sem író, színész sem vagyok”.

Fotó: MTI/Illyés Tibor