Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Az Arctic Monkeys és a Guns N’ Roses is fellép az idei Glastongury fesztiválon

Az idei fesztivál legnagyobb attrakciója Sir Elton John lesz, aki hat évtizednyi pályafutása után itt engedi le végleg a függönyt.

Az Arctic Monkeys angol indie zenekar és a Guns N’ Roses amerikai rockegyüttes is fellép a 2023-as Glastonbury fesztiválon a már korábban bejelentett Sir Elton Johnnal együtt, akinek ez lesz a búcsúelőadása az Egyesült Királyságban – idézte a BBC hírportálja pénteken a szervezők közleményét.
A leghíresebb brit zenei fesztiválon színpadra áll rajtuk kívül Lizzo, Lana Del Rey, Lil Nas X, a Manic Street Preachers, Wizkid és Blondie is. Abban az időpontban, amikor hagyományosan a legendák zenélnek, most Yusuf, más néven Cat Stevens lép fel. A népszerű vasárnap délutáni időszak vonzza általában a legnagyobb tömeget, Diana Rossra tavaly a becslések szerint 80 ezren voltak kíváncsiak. Idén Blondie közvetlenül Cat Stevens után áll a Pyramid színpadra.
A 2023-as fellépők közül több mint ötvenet jelentettek be hétfőn a szervezők, és további százak várhatók még, mielőtt a fesztivál június 21-én megnyitja kapuit. (MTI)