Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Rita Ora és Alok is fellép az idei Szegedi Ifjúsági Napokon

A világsztár először fog színpadra állni Magyarországon.

A korábban bejelentett Timmy Trumpet és Lukas Graham mellett Rita Ora és Alok is fellép az 55. születésnapját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napokon augusztus 23. és 26. között.

A szervezetők a közleményben kiemelték: Rita Ora, a fergeteges hangulatú koncertjeiről ismert angol popsztár először lép Magyarországon színpadra. Legújabb dalát, a You Only Love Me-t egy hónap alatt már négymillió alkalommal nézték meg a YouTube-on és hamarosan egy új lemezt is kiad – ismertették a szervezők.
Alok a világ legjobb lemezlovasait sorba állító DJ Mag listáján a 4. helyen szerepel. Az egyik leghíresebb brazil előadóművész 70 millió követővel rendelkezik a közösségi médiában – írták a közleményben.
A szervezők ismertették, hogy a világsztárok mellett megérkeztek a legnagyobb hazai előadók is, amelyek között ott van Azahriah, Beton.Hofi, BSW, ByeAlex és a Slepp, Carson Coma, Curtis, Dzsúdló, Follow The Flow, Halott Pénz, Honeybeast, Krúbi, Majka, Manuel, Margaret Island, Necc party, Pogány Induló, Punnany Massif, Quimby, T.Danny, Tits Gang, Valmar és a Wellhello.
A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy már napijegyek is kaphatók a fesztiválra. Minden további információ www.szin.org weboldalon található. (MTI)