Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hegedűs D. Géza életműkoncertet ad a Vígszínházban

Hegedűs D. Géza életműkoncertet ad 70. születésnapja alkalmából színész barátaival áll színpadra.

A színművész életműve fél évszázada része a Vígszínház történetének, ezalatt az ötven év alatt nagy sikerű zenés előadások főszereplője is volt – olvasható a teátrum MTI-hez eljuttatott közleményében.
Mint kiemelik, az ünnepi koncerten színész barátaival – Halász Judittal, Kútvölgyi Erzsébettel, Igó Évával, Hegyi Barbarával, Balázsovits Edittel, Kern Andrással, Lukács Sándorral, Fesztbaum Bélával és Wunderlich Józseffel – legendás előadások dalaiból válogatnak.
Az 1953. május 7-én született Hegedűs D. Géza a Színház- és Filmművészeti Főiskolán Horvai István osztályában végzett 1975-ben, már főiskolásként a Vígszínházhoz szerződött, és azóta is a társulat tagja.
A május 8-i estére Hegedűs D. Géza a legkülönbözőbb zenei stílusú színpadi művek slágereiből válogatott: a Popfesztiváltól kezdve többek között a Jó estét nyárból, a Kőműves Kelemenből, a Padlásból, a Koldusoperából, a Hegedűs a háztetőnből és a Dzsungel könyvéből – áll a közleményben.
Mint írják, a szerzeményeket zeneileg a művész muzsikus barátai – Vranik Krisztián (Krizso), Hegyi Dávid, Czitrom Ádám és Subicz Gábor – gondolták újra.
További információ a HDG 70 címmel műsorra tűzött koncertről a https://www.vigszinhaz.hu/program.php?mid=BrVFp7wg9mrZ0APHIyv7tr&eventid=964199 linken érhető el.