Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szeptemberre halasztották Dés László Aréna-koncertjét

A május 6-ra megváltott jegyek érvényesek az új időpontra.

Dés László torokgyulladása miatt elmarad az előadóművész-zeneszerző május 6-i Nagy Duett Koncertje a Papp László Budapest Sportarénában. Az esemény új időpontja szeptember 6.
– A koncert ugyanazzal a szereplőgárdával, de még nagyobb energiákkal és lelkesedéssel lesz megtartva. Nem szeretnék csalódást okozni azoknak, akik vették a pénzt és fáradságot, hogy láthassák hallhassák új nagy produkciómat az Arénában – írta Dés László az MTI-hez péntekeneljuttatott közleményben.
Kitért arra, hogy egy előre nem látható makacs gyulladás támadta meg a torkát, amelynek, mint kiderült, két hónapra van szüksége a gyógyuláshoz.
A szeptember 6-i Dés László Nagy Duett Koncert, amelyen Dés László színművészeknek írt szerzeményei állnak a középpontban, a 25. Jubileumi Zsidó Kulturális Fesztivállal együttműködésben valósul meg. Dés Lászlóval ott lesz a színpadon Básti Juli és Nagy Ervin, Für Anikó és Mácsai Pál, valamint Tóth Vera és Geszti Péter.
Dés László 2013 és 2018 után harmadszor ad nagyszabású koncertet a Sportarénában. A zenész zongorázni, szaxofonozni és énekelni is fog.

FOTÓ: MTI/Czimbal Gyula