Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Szeptemberre halasztották Dés László Aréna-koncertjét

A május 6-ra megváltott jegyek érvényesek az új időpontra.

Dés László torokgyulladása miatt elmarad az előadóművész-zeneszerző május 6-i Nagy Duett Koncertje a Papp László Budapest Sportarénában. Az esemény új időpontja szeptember 6.
– A koncert ugyanazzal a szereplőgárdával, de még nagyobb energiákkal és lelkesedéssel lesz megtartva. Nem szeretnék csalódást okozni azoknak, akik vették a pénzt és fáradságot, hogy láthassák hallhassák új nagy produkciómat az Arénában – írta Dés László az MTI-hez péntekeneljuttatott közleményben.
Kitért arra, hogy egy előre nem látható makacs gyulladás támadta meg a torkát, amelynek, mint kiderült, két hónapra van szüksége a gyógyuláshoz.
A szeptember 6-i Dés László Nagy Duett Koncert, amelyen Dés László színművészeknek írt szerzeményei állnak a középpontban, a 25. Jubileumi Zsidó Kulturális Fesztivállal együttműködésben valósul meg. Dés Lászlóval ott lesz a színpadon Básti Juli és Nagy Ervin, Für Anikó és Mácsai Pál, valamint Tóth Vera és Geszti Péter.
Dés László 2013 és 2018 után harmadszor ad nagyszabású koncertet a Sportarénában. A zenész zongorázni, szaxofonozni és énekelni is fog.

FOTÓ: MTI/Czimbal Gyula