Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Alice Cooper üzenete a magyaroknak: Legyetek ott!

Az év kihagyhatatlan rockzenei koncertje július 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Először érkezik Magyarországba Hollywood Vampires és egy felejthetetlen koncerttel szeretnék meglepni a rockzene rajongóit. A legendás banda tagjai között található Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) és Tommy Henriksen.
A Hollywood Vampires nem csupán egy rockzenekar, hanem élő legendák csapata, akik ötvözik a vámpírok kifogyhatatlan erejét a rock energiával.
Ki ne ismerné Johnny Deppet, az ikonikus színészt, Alice Coopert, aki maga a rock, Joe Perry-t a legendás Aerosmith gitárosát és Tommy Henriksent aki a zenei virtuozitás képviselője? Ők együtt alkotják a Hollywood Vampires-t, zenéjük és performanszuk vérpezsdítő, dinamikus, intenzív, energikus, katartikus és rendkívül izgalmas.
Alice Cooper és Joe Perry videóban üzent a magyaroknak, amiben elmondták, számítanak a közönségre július 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.
„Legyetek ott!” – adta ki az ukázt a magyar közönségnek viccesen Alice Cooper.
Az új, „Rise” című stúdióalbumukon a zenekar méltóképpen tiszteleg a zeneirodalom nagy hősei és saját zenei anyagaink előtt egyedi és lendületes, „véresen komoly” lázadó muzsikájukkal. Rajonganak a klasszikus brit rockért..olyan zenei ínyencségekkel érkeznek, mint The Who, Led Zeppelin, David Bowie, Motörhead és más legendás előadók híres dalaival.

Így üzent a magyar közönségnek Alice Cooper és Joe Perry az Aerosmith gitárosa: