Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Két magyar előadó is bekerült az Upbeat platform legjobbjai közé

Két magyar művész is szerepel a kiválasztott tíz előadó között, akik megkaphatják az Upbeat zenei platform Best New Talent Díját.

Magyarországot Deva és az Erdőfű Zenekar képviseli az európai feltörekvő világzenei tehetségek csapatában. A zenekarokat mentorálással, fellépési és szakmai lehetőségekkel támogatja az Upbeat. A nyertes szerepelhet a népszerű Blogothéque videosorozatban, a Take Away Show-ban és felléphet a szkopjei PIN Showcase és Konferencián, támogatást kapva így nemzetközi karrierjének beindításához – tájékoztatta az Upbeat csütörtökön az MTI-t, a közleményből kiderül, hogy a szakmai zsűri csaknem száz produkció közül választotta ki a legjobbakat.
Az európai showcase fesztiválokat összefogó Upbeat a fősodortól eltérő, saját nyelven előadó és saját kulturális gyökerekből táplálkozó előadókat támogatja.
A kivételes megjelenési lehetőségekkel járó díj odaítéléséről a közönség dönt.
Az Upbeat – a Hangvető vezetésével – a Kreatív Európa program által támogatott első olyan projekt, amelyet magyar cég koordinál. A projekt küldetése, hogy a világzenei piac feltörekvő tehetségeit támogassa. A 2022 augusztusában elindított projektben 14 európai fesztivál vesz részt, köztük a Tallinn Music Week, a Budapest Ritmo, vagy a WOMEX.