Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kiderült, ki a három legszebb lánya a Miss Spinner Nemzetközi Kerekesszékes Szépségversenynek

Pazar rendezvény keretein belül múlt héten pénteken kiderült, ki a Miss Spinner Nemzetközi Kerekesszékes Szépségverseny legszebb lánya.

Kazány Tibor főszervező elárulta: senki nem távozott üres kézzel.

DSC 6274
A zsűriben idén is több ismert ember foglalt helyet Fotó: Trimedio News


Február 2-án rendezték meg a Miss Spinner Nemzetközi Kerekesszékes Szépségverseny döntőjét. A nívós eseménynek a Larus rendezvényközpont adott helyet, ahol eldőlt, ki lett a 2024-es év legszebb kerekesszékes hölgye. A verseny ötödik születésnapját ünnepelte, és nem kell aggódnia azoknak a szépségeknek, akik ezúttal lemaradtak, ugyanis a „show” folytatódik.
Kazány Tibor, a szépségverseny megálmodója és megalkotója a Trimedio News érdeklődésére mesélt a rendezvényen történtekről, a visszajelzésekről és a következő verseny részleteiről.
– Magunk mögött hagyva a verseny kijelenthetem, hogy nagyon jól sikerült. A visszajelzések egyértelműen azt mutatják, a befektetett rengeteg munka meghozta a gyümölcsét. Akikkel eddig beszélgettem, kivétel nélkül mindenki azt mondta, színvonalas volt, szépek voltak a lányok. Úgy érzem, elértem mindazt, amit szerettem volna, átment az üzenet, amiről ez a szépségverseny szól –kezdte lapunknak Tibor.
A szépségversenyt több hónapon át tartó szervezés előzte meg. Tavaly nyáron indult el a jelentkezés, melyet egy válogatás követett, ahol eldőlt, kik azok a kerekesszékes hölgyek, akik a február 2-i döntőn „megmérettethetik” magukat. Kazány Tibor éjt nappallá téve keményen dolgozott, hogy minden a tervek szerint valósuljon meg.

DSC 6259
Kazány Tibor, a szépségverseny megálmodója és megalkotója Fotó: Trimedio News


– Ki merem jelenteni, hogy 80 százalékban az én munkám van benne. Varga Virág, akivel a rendezvényen is „találkozhattak” a jelenlévők viszont sokat segített. Ő egy fiatal hölgy, aki a szépségiparból jött, így a tapasztalatait itt is tudtuk kamatoztatni. A szervezési fázisban ismerkedtünk meg, neki sokat köszönhetek, rengeteg terhet levett a vállamról. Itt szeretném megemlíteni az Alapítvány a Parasport Jövőjéért alapítványt, ők fogták össze az egész szépségversenyt és rendezvényt, a háttérben a gazdasági dolgokat intézték. Megmozgatták a kapcsolataikat, aminek köszönhetően minden úgy állt össze, ahogy azt szerettük volna –árulta el a szervező, akitől azt is megkérdeztük, milyen visszajelzéseket kapott a főszereplőktől, vagyis a lányoktól a verseny után.
– Minden lány elsőként indult, ezúttal nem volt visszatérő versenyző. Egyöntetűen azon a véleményen vannak, hogy fantasztikus élményben volt részük, hálásak, amiért ez megtörténhetett velük. Különleges élmény volt számukra a felkészítő tábor is. Nem tudták, hogy mire vállalkoznak, és mint mondják, attól sokkal többet kaptak, mint amit remélni mertek – fűzte hozzá.

DSC 6562
Idén kilenc gyönyörű hölgy került a döntőbe Fotó: Trimedio News


Mint minden szépségversenyen, itt is az első három helyért folyt a „küzdelem”. Kazány Tibor örömmel osztott meg a nyertesekről néhány információt.
– Mind a kilenc résztvevő kapott ajándékot, senki nem távozott üres kézzel, erre mindig különösen ügyelünk. Az első három helyezettet a támogatók által fantasztikus meglepetésekkel leptük meg. A harmadik udvarhölgy a 18 éves Demeter Ramónát hirdettük ki, második helyezett, az első udvarhölgy pedig a 25 évesAliona Zatonskaia, aki Oroszországban többször bajnok, eredményes sportoló az evező sportágban. Az első helyezett pedig egy 20 éves szegedi lány, Boldizsár Dalma, aki szintén a vízi sportok szerelmese, a kajak-kenu sportágban tevékenykedik – mondta büszkén a főszervező.
A Miss Spinner Nemzetközi Kerekesszékes Szépségverseny után határon túlról is óriási az érdeklődés. Számos helyről, például Brazíliából, Kazahsztánból, Törökországból, Németországból, Olaszországból és Oroszországból is érkeztek nevezések. Idén két külföldi lány jutott be a döntőre.

DSC 6660

A Miss Spinner Nemzetközi Kerekesszékes Szépségverseny nyertese, Boldizsár Dalma Fotó: Trimedio News


– Nagyon nehéz megszervezni az utazásukat, komoly logisztikát igényel. Miután ez egy visszatérés volt hat év kihagyással, ezért most nem vállaltuk be, hogy sokan érkezzenek külföldről. Viszont egészen biztos, hogy lesz folytatás, mert rengeteg felajánlás és megkeresés érkezett támogatás tekintetében hozzánk. Sokan, így mi is szeretnék hatodik alkalommal is megrendezni a szépségversenyt. Az már most kikörvonalazódott, hogy a következőben sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a nemzetközi vonalra. Több külföldi versenyzőt szeretnénk. Talán jövő ilyenkor újra felmehetnek a színpadra a gyönyörű lányok – tájékoztatta lapunkat Kazány Tibor.