Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Az Ugly Kid Joe is fellép a Budapest Open Road Days fesztiválon

Az Ugly Kid Joe is fellép június 27. és 29. között a Műegyetem rakparton rendezett fesztiválon.

A szervezők szerdai közleménye szerint a kaliforniai Ugly Kid Joe harmadik alkalommal érkezik Magyarországra és június 28-án lép fel a Budapest Open Road Days nevű motoros fesztiválon. A zenekar 5 év után tér vissza Budapestre a motoros rendezvény egyik fő fellépőjeként, olyan ismert dalokkal, mint az Everything About You vagy a Cats in the Cradle.
Előttük Tátrai Tibor godfater nevű formációja mutatja be új lemezét, másnap a nagyszínpad programját az AK26 rapzenekar nyitja, majd az idén 35 éves Tankcsapda lép fel.
Június 29-én a Tankcsapda koncertje előtt a Légy a Tankcsapda előzenekara! című pályázat nyertese mutatkozhat majd be a közönség előtt. Az együttest 196 nevező közül választja ki a zsűri.
A négy színpadon zajló fesztivál fellépői között lesz továbbá a Mystery Gang, Takács Vilkó és Little G Weevil, K.C. Brown pedig bluesműsorral készül.
A Family-Kid Zone sátorban családi és gyerekprogramokra, a Stunt Arénában BMX és motoros kaszkadőr bemutatókra várják a közönséget, míg az egyik kiemelt programhelyszínen, a Motor Stage-ben minden jelentős magyarországi motormárkával lehet találkozni egy kiállítás keretében. A helyszín színpadán a motorrajongó számára szakmai beszélgetések is lesznek, amelyeket Winkler Róbert vezet majd.
A fesztivál június 27-én egy motoros nappal indul, amelynek fő programja a Budapest-Balatonakali-Budapest Motoros Túra lesz. (MTI)