Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Gyászol Bárdosi Sándor - Trimedio News

Gyászol Bárdosi Sándor

Elhunyt Bárdosi Sándor édesapja, idősebb Bárdosi Sándor.

Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 69. évében elhunyt idősebb Bárdosi Sándor – számolt be a szomorú hírről a Magyar Birkózók Szövetsége (MBSZ), melyet ifj. Bárdosi Sándor is megosztott közösségi oldalán.

Olimpiai ezüst-, valamint világ- és Európa-bajnoki bronzérmes klasszisunk, Bárdosi Sanyi édesapja a magyar birkózócsalád elismert és közszeretetnek örvendő tagja volt. Többek között országos első osztályú bíróként és a Magyar Birkózók Szövetsége (MBSZ) elnyűhetetlen munkatársaként szolgálta a sportágat, számos hazai világversenyen felelt a résztvevők személyszállításáért, a logisztikáért.

– Nyugodtan mondhatjuk, hogy a szövetség volt a második otthona, imádott bejárni, mindenkihez volt egy jó szava, vicce, sztorija, alapmondatának számított a ‘Neked bármit!’ és a ‘Nem probléma, megoldjuk!’. És meg is oldotta… Betegsége alatt is folyamatosan bejárt dolgozni, no meg hogy találkozzon a kollégákkal, a barátokkal, a magyar birkózócsalád többi tagjával, optimizmusa, jókedve töretlen volt – írja az MBSZ.

Idősebb Bárdosi Sándor temetésének időpontjáról és helyszínéről később adnak hírt.