Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gyászol Bárdosi Sándor

Elhunyt Bárdosi Sándor édesapja, idősebb Bárdosi Sándor.

Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 69. évében elhunyt idősebb Bárdosi Sándor – számolt be a szomorú hírről a Magyar Birkózók Szövetsége (MBSZ), melyet ifj. Bárdosi Sándor is megosztott közösségi oldalán.

Olimpiai ezüst-, valamint világ- és Európa-bajnoki bronzérmes klasszisunk, Bárdosi Sanyi édesapja a magyar birkózócsalád elismert és közszeretetnek örvendő tagja volt. Többek között országos első osztályú bíróként és a Magyar Birkózók Szövetsége (MBSZ) elnyűhetetlen munkatársaként szolgálta a sportágat, számos hazai világversenyen felelt a résztvevők személyszállításáért, a logisztikáért.

– Nyugodtan mondhatjuk, hogy a szövetség volt a második otthona, imádott bejárni, mindenkihez volt egy jó szava, vicce, sztorija, alapmondatának számított a ‘Neked bármit!’ és a ‘Nem probléma, megoldjuk!’. És meg is oldotta… Betegsége alatt is folyamatosan bejárt dolgozni, no meg hogy találkozzon a kollégákkal, a barátokkal, a magyar birkózócsalád többi tagjával, optimizmusa, jókedve töretlen volt – írja az MBSZ.

Idősebb Bárdosi Sándor temetésének időpontjáról és helyszínéről később adnak hírt.