Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Visszavonulása után tévés karrierbe kezd Tom Brady

Bejelentése óta először adott interjút a profi sportoló.

Csak jövőre kezdi televíziós karrierjét Tom Brady, a profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének egyetlen hétszeres bajnoka, aki a múlt héten jelentette be visszavonulását.
A 45 éves irányító hétfőn a The Herd című podcastben első alkalommal adott interjút, mióta jelezte, befejezi pályafutását. A beszélgetés során elmondta, egyeztet a Fox Sports illetékeseivel és a következő egy évben megpróbál a lehető legjobban felkészülni következő munkájára.
Azt már tavaly bejelentette a csatorna, hogy Brady tíz évre szóló szerződést írt alá, melynek értelmében a Fox Sports vezető NFL-elemzője lesz. A legendás játékos új szerepkörében 375 millió (!) dollárt kereshet majd, ez több, mint amennyit 23 idénye alatt összesen kapott az NFL-ben.
Brady 2000 és 2019 között a New England Patriots játékosa volt, csapatával hat Super Bowl-t nyert. Ehhez még egyet hozzátett a Tampa Bay Buccaneersszel, amellyel 2021 februárjában bizonyult a legjobbnak.
Az irányító egy éve, miután csapatával a főcsoport-elődöntőben a Los Angeles Ramstől kikapott, bejelentette visszavonulását, akkor azonban néhány héttel később úgy döntött, mégis folytatja pályafutását.
Brady a mostani szezonban is eljutott a rájátszásig a floridai csapattal, azonban a playoff első körében a Dallas Cowboysszal szemben búcsúzott.
A sportág történetének legsikeresebb játékosa minden jelentősebb statisztikai mutatóban – td-passzok, győzelmek, passzolt yardok – vezeti az NFL örökrangsorát. Háromszor választották az idény és ötször a Super Bowl legértékesebb játékosának. (MTI)