Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gyermeket vár Fábián Fanny, a tavalyi év legjobb magyar röplabdázója

Gyermeket vár a 2022-ben a legjobb magyar női röplabdázónak választott Fábián Fanny, a Vasas Óbuda bajnok és Magyar Kupa-győztes feladója.

Az idén és tavaly is duplázó fővárosiak kedden honlapjukon jelentették be, hogy a 28 éves játékos anyai örömök elé néz, emiatt a következő idényben biztosan nem röplabdázik.
– Ez a bajnoki döntő szép lezárása volt pályafutásom első szakaszának, amennyiben ugyanis minden rendben lesz, a szülés után szeretnék visszatérni – jelentette ki az ötszörös bajnok és hatszoros Magyar Kupa-győztes feladó. Hozzátette, hálás klubcsapata vezetőségének, mert amikor kiderült, hogy várandós, mindenki a támogatásáról biztosította.
Fábián, aki korábban a TFSE-ben, Békéscsabán, Kaposváron és Jászberényben is játszott, az elmúlt két idényben mindent megnyert nevelőegyesületével: a Vasas tavaly és idén is bajnok és kupagyőztes lett, valamint 2022-ben elhódította a Közép-európai Liga aranyérmét is.
Az ötszörös válogatott feladó tavaly mutatkozott be a nemzeti csapatban, kulcsembere volt az Európa-bajnokságra kijutott válogatottnak – teljesítménye elismeréseként a Magyar Röplabda Szövetség 2022-ben az év női röplabdázójának választotta.
Fábián most is ott volt az Európa-ligára és az augusztusi kontinenstornára készülő magyar válogatott keretében, de így nem fog szerepelni az olasz Alessandro Chiappini irányította csapatban.
– Amikor megtudtam a hírt, először csak az járt a fejemben, hogy a klubcsapatomban hogyan fogom tudni befejezni a szezont, a válogatott nem. Nyilván itt lett volna a lehetőség, hogy Európa-bajnokságon szerepeljek, aminek elmaradása miatt lehetnék csalódott, de most a magánélet a prioritás, ez tölti ki minden gondolatomat – mondta ennek kapcsán Fábián Fanny. (MTI)