Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sérülése után csuklóműtéten esett át a párbajtőröző

Megműtötték Kun Anna Európa-bajnoki ezüstérmes párbajtőröző jobb csuklóját, miután edzésen egy szerencsétlen mozdulat közben megsérült.

Az Országos Sportegészségügyi Intézet kedden közösségi oldalán osztotta meg, hogy a 28 éves sportoló túl van az operáción.
– Edzőtáborban voltunk, és egy játékos bemelegítés közben hátra estem, rosszul tompítottam és így ráestem a kezemre – idézte a lap az idei Európa Játékokon (mely csapatban Eb is volt egyben) Büki Lilivel, Muhari Eszterrel és Wimmer Dorinával csapatban ezüstérmes vívót, akire előreláthatóan néhány hét kényszerpihenő vár, és csak a varratszedést követően kezdheti el a sportspecifikus gyógytornát.
A világranglistán negyedik sportoló – aki az idei egyéni Eb-n és a milánói világbajnokságon is negyeddöntős volt – az oldal szerint a december 8-10-én sorra kerülő vancouveri világkupán már százszázalékos állapotban lépne pástra a gyógyult kezével.
A jelenlegi legjobb magyar női párbajtőröző sérülése a válogatott számára nem jött jól, ugyanis a vancouverit megelőzően november közepén az olaszországi Legnanóban is rendeznek egy olimpiai kvalifikációs világkupa-versenyt. Csapatban még összesen négy vk-viadalt tartanak a kvalifikációs időszak zárultáig. (MTI)