Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Pátkai Máté bejelentette visszavonulását

A 35 éves középpályás a csakfoci.hu szaklapon csütörtökön megjelent interjújában jelentette be, hogy már nem futballozik.

Befejezte profi labdarúgó-pályafutását a 23-szoros válogatott Pátkai Máté, aki háromszor volt bajnok a hazai élvonalban, egyszer pedig Magyar Kupát is nyert.
Pátkai elmondta, hogy a télen elszenvedett súlyos sérüléséből szinte teljesen sikerült felépülnie a válogatottnál dolgozó Halmai Tamás segítségével, szeptember közepére viszont világossá vált a számára, hogy nem kap majd megfelelő lehetőséget a folytatásra.
Felhívtam és megmondtam neki, hogy arra, amire szeretném, tökéletes a lábam, viszont abbahagyom a rehabot, mert nem folytatom a focit – nyilatkozta Pátkai.
A középpályás 2008-ban az MTK-val, 2013-ban a Győri ETO-val, 2018-ban pedig a Videotonnal nyert magyar bajnoki címet. Legutóbb a Vasasnál futballozott és a 2021/2022-es idényben az angyalföldi alakulat az élen zárt a másodosztályban.
Pátkai a magyar válogatottban 2012-ben mutatkozott be, utolsó mérkőzését 2019 novemberében játszotta címeres mezben Cardiffban, Wales vendégeként. (MTI)