Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Két éve édesanyját, most pedig édesapját veszítette el Szabó Győző – „Hirtelen lett rosszul”

Szabó Győző a napokban osztotta meg a közösségi oldalán, hogy elhunyt az édesapja. Most megrázó őszinteséggel beszélt a történtekről.

Szabó Győző apukája egy nappal a nyolcvanadik születésnapja előtt hunyt el. A színész életében ez már a második tragédia, ugyanis két évvel ezelőtt anyukájától is búcsúznia kellett.

– Most már nincsenek szüleim. Egy nagyon kedves barátom azt mondta, amikor részvétet nyilvánított, hogy most lettem felnőtt. Ez egy régi bölcsesség, bár én nem ismertem, de teljesen igaz: 52 évesen lettem felnőtt – mesélte a Blikknek a Jászai Mari-díjas színész.

A fájdalmas veszteség ráadásul épp egy családi esemény előtt érte, teljesen váratlanul.

– Talán az a legfájóbb része, hogy vasárnap lett volna nyolcvanéves. Nagy családi ebédet terveztünk erre az alkalomra, hogy megünnepeljük a kerek születésnapját és az én Jászai Mari-díjamat. Tizenöt főre foglaltunk asztalt vasárnapra, de szombaton teljesen váratlanul elment. Nem voltunk rá felkészülve, még előtte is beszéltem vele telefonon. Jó formában volt, nem volt semmi baja. Hirtelen lett rosszul, a mentősök pedig már nem tudták visszahozni. A szíve vitte el, de nem szívroham volt – mondta.

Győzőnek nem volt ideje elmerülni a gyászban, már szombaton, édesapja halálának napján is előadásra kellett mennie, ráadásul egy vígjátékban komédiázott.

– Az élet megy tovább, feleségem és három gyerekem van, ők mindenben támogatnak. És ott a színház, ahol teljesítenem kell. Apukám halála napján egy vígjátékban kellett játszanom délután, és azóta is mindennap – magyarázta Győző, akinek a rengeteg elfoglaltság most terápia is.