Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Két éve édesanyját, most pedig édesapját veszítette el Szabó Győző – „Hirtelen lett rosszul” - Trimedio News

Két éve édesanyját, most pedig édesapját veszítette el Szabó Győző – „Hirtelen lett rosszul”

Szabó Győző a napokban osztotta meg a közösségi oldalán, hogy elhunyt az édesapja. Most megrázó őszinteséggel beszélt a történtekről.

Szabó Győző apukája egy nappal a nyolcvanadik születésnapja előtt hunyt el. A színész életében ez már a második tragédia, ugyanis két évvel ezelőtt anyukájától is búcsúznia kellett.

– Most már nincsenek szüleim. Egy nagyon kedves barátom azt mondta, amikor részvétet nyilvánított, hogy most lettem felnőtt. Ez egy régi bölcsesség, bár én nem ismertem, de teljesen igaz: 52 évesen lettem felnőtt – mesélte a Blikknek a Jászai Mari-díjas színész.

A fájdalmas veszteség ráadásul épp egy családi esemény előtt érte, teljesen váratlanul.

– Talán az a legfájóbb része, hogy vasárnap lett volna nyolcvanéves. Nagy családi ebédet terveztünk erre az alkalomra, hogy megünnepeljük a kerek születésnapját és az én Jászai Mari-díjamat. Tizenöt főre foglaltunk asztalt vasárnapra, de szombaton teljesen váratlanul elment. Nem voltunk rá felkészülve, még előtte is beszéltem vele telefonon. Jó formában volt, nem volt semmi baja. Hirtelen lett rosszul, a mentősök pedig már nem tudták visszahozni. A szíve vitte el, de nem szívroham volt – mondta.

Győzőnek nem volt ideje elmerülni a gyászban, már szombaton, édesapja halálának napján is előadásra kellett mennie, ráadásul egy vígjátékban komédiázott.

– Az élet megy tovább, feleségem és három gyerekem van, ők mindenben támogatnak. És ott a színház, ahol teljesítenem kell. Apukám halála napján egy vígjátékban kellett játszanom délután, és azóta is mindennap – magyarázta Győző, akinek a rengeteg elfoglaltság most terápia is.