Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kandász Andi ezt is bevállalta! – Bikiniben síelt Olaszországban

Leesett az olasz férfiak álla Kandász Andrea láttán. A csinos műsorvezető merész lépésre szánta rá magát, bomba alakját megmutatta a sípályán is.

Kandi férjével kedvenc téli sportjának hódolt, sítúrára indultak, sőt a márciusi ragyogó napsütésben bikinifelsőre vetkőzött a műsorvezető, az olasz amorózók legnagyobb örömére.

„Olaszországban síeltünk Ferivel, aki kevesebbet csúszik, mint én, helyette sítúrázik, vagyis a pálya szélén meredeken menetel felfelé. Nagyon hiányzott már, így eldöntöttem, hogy vele tartok. A szikrázó márciusi napsütésben gondoltam, hogy napozok egy picit, így bikinifelsőben indultam útnak. A hüttében rendszeres, hogy a hölgyek a hirtelen jött tavasz láttán nekivetkőznek, a pályán azonban ez nem megszokott. Korábban én sem csináltam még ilyet, most is azért vettem a bátorságot, mert egyrészt tényleg nyáriasan tűzött a nap, másrészt jól érzem magam most a bőrömben. Mióta Keleti Andi tanácsára egy palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentőnek köszönhetően, önsanyargatás nélkül 23 kilótól szabadultam meg, felszabadultabban viszonyulok a testemhez, kevesebb bennem a szorongás a külsőmmel kapcsolatban. A bikinis sítúrám nemcsak a férjemnél aratott sikert éppen csúszott felénk egy oktató, mögötte libasorban a felnőtt tanítványai. A tanár úr annyira lesett, hogy végül elvétette az irányt. Közben hangosan kiabálták, hogy „ciao bella”. Ilyen ez az olasz virtus, jót mosolyogtunk rajta Ferivel” – mesélte Andrea, aki mindig is imádott síelni.

image00003 3

„Egészen kiskorom óta síelek, általános iskolás koromban, Zakopanéban tanultam meg. Ezúttal Folgaridában voltunk, az olaszokkal együtt síelni remek szórakozás, öt óra után mindenki bemegy a hüttébe, és hatalmas bulit csapnak. A síelés számomra mindig egy hét ünnep, olyan gyönyörű panoráma és olyan tiszta levegő kevés helyen van, a hegy az összes érzékszervemet kényezteti. Ez az évnek azon része, amikor rengeteget tudunk nevetni, társasozni a tűz mellett. Ráadásul az, hogy 23 kilót fogytam, a sípályán is érezhető, most sokkal könnyebben megy a mozgás. Hihetetlen belegondolni, de olyan, mintha eddig egy negyedmázsás zsákot cipeltem volna a pluszkilóimmal, ami az ízületeimnek és az egészségemnek is komoly próbatétel volt, de ezt most végre sikerült örökre letennem” – mondta Kandász Andi.