Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Családjával együtt próbál segíteni a háború menekültjeinek Liptai Claudia

A műsorvezető a segítségnyújtás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet, meglátása szerint a legkisebb tett, cselekedet, adomány is hatalmas segítség a jelenlegi helyzetben.

Ahogy az egész világot úgy Liptai Claudiát is megrendíti az orosz-ukrán háború, amelynek történéseit aggódva kíséri figyelemmel a műsorvezető.

„Egész életemben féltem a háborútól, pedig eddig szerencsére egyet se kellett megélnem. Gyerekkoromban számtalan háborús filmet vetítettek és apukám is sokat mesélt ezekről. Ahogy ’56-ról is, amikor édesapám életét egy lisztes zsák mentette meg. Épp a vállán cipelte haza, hogy süthessenek valamit, amikor egy nagy puffanásra lett figyelmes. A zsákba fúródott egy lövedék, felfogva azt. Így mentette meg a zsák az életét” – idézte fel a múltat a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, aki a jelenlegi helyzetben segítségnyújtásra buzdít mindenkit.

„Gondolkodtam rajta, hogy beszéljek-e erről vagy sem, nem akarom, hogy visszatetsző legyen a dolog, de úgy vagyok ezzel, hogy ha látják, hogy én is cselekszem talán mások is megpróbálnak a lehetőségeikhez mérten így tenni. Mi is összeszedtünk számtalan ruhát, gyerekjátékot, ami csak hasznos lehet, hogy adományként felajánljuk. Marci először nem is értette, hogy miért gyűjtöm össze a babakori könyveit. Elmondtam neki, hogy amilyen boldoggá tették ezek a könyvek őt, talán ugyanúgy örömet jelentenek majd azoknak, akik most menekülni kényszerülnek. Megértette, mert „válaszként” hozott még két könyvet, hogy azt is adjuk oda, ajánljuk fel. Azt gondolom, hogy most a legkisebb tett, cselekedet és adomány is segítség. Fantasztikus az emberek összefogása, remélem, hogy minél hamarabb véget ér a háború. Senkinek sincs joga bántani egy másik embert, reménykedem, hogy ez a szörnyűség véget ér és a világ újra egy jó, békésebb hely lesz” – mondta Liptai Claudia az ’ÉdesKettes’ – ben. A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/7EHewTUJYAhXpfem5Omll3 linken érhető el.