Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hatósághoz fordul G.w.M. exe – Nagy Melanie: Az anyagi nyomás nagyon erős

Az elmúlt hetek botrányai utána komoly döntés hozott Kulcsár Edina „elődje”.

Nagy Melanie neve az elmúlt időszakban kéretlenül is sokat forog a médiában. Nem telik el úgy nap, hogy ne olvasnánk róla valamilyen vonatkozásban, még ha az kizárólag csak egykori párja szájából, vagy éppen tollából származik is. A nyilvános megaláztatást is diplomatikusan tűri, elsősorban gyermekei érdekében, ám a bíróságon nem fogja hagyni magát.

Miközben óriási publicitást kapott, igyekszik helytállni anyaként és a munkájában.

– Amikor a gyermekeink megszülettek, úgy indultam neki, hogy most háttérbe szorulok, mert a gyereknevelésre fókuszálok. Szerettem volna úgy alakítani az életünket, hogy minél több időt töltsek a gyerekekkel, amíg ilyen picikék, és kitolni azt az időt, amikor visszaállok a munkába. Akkor úgy terveztem, hogy ha bölcsisek, óvodások lesznek, akkor igyekszem ugyanott folytatni, ahol abbahagytam. Ez most is így gondolom, csak megváltoztak a körülmények. Amikor kirobbant ez az egész, és szembesültem azzal, hogy a volt párom külön úton szeretné folytatni az életét, akkor jöttem rá, hogy nekem azonnal munkát kell találnom. Az anyagi nyomás nagyon erős, és két pici gyerekkel ez a legaggasztóbb. Korábban is egyedül vittem a háztartást és a gyerekeket, de mivel közben dolgozni kezdtem, egyensúlyozni kell a feladatok között. A munkám vagy a háztartással kapcsolatos dolgok nagy részét igyekszem éjszaka elvégezni, hogy a gyerekektől ne vegyek el időt. Emellett ami most igazán nehéz, az a megváltozott élethelyzet lelki része – mondja Nagy Melanie a Spirit FM-en is hallható #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorban.

Nagy Melanie es Kobol Anita
Nagy Melanie és Köböl Anita

A beszélgetés megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=bN_-KMVxSp4

Ehhez párosul az a gyűlöletáradat, amit a másik fél generál. Melanie nehezen tudja eldönteni, hogy nyilvánosan reagáljon-e erre vagy sem.

– Olyan ember vagyok, aki próbálja a hátterét vagy a motivációját megérteni a dolgoknak, de már elengedtem, nem keresem, mi áll ennek a hátterében. Arra a döntésre jutottam, hogy bármit mond, bármilyen kritika ér, muszáj hallgatni, csöndben maradni. Nem a külvilág felé szeretnék bizonygatni bármit is, nekem az a fontos hogy a családom, a gyerekeim ebből mit éreznek, ők tudják, hogy a vádakból mi igaz és mi nem. Eljön az a pont, amikor el kell fogadni azt, hogy ebben a helyzetben nincs más lehetőségünk, mint mondjuk a hatóságokhoz fordulni, és tőlük segítséget kérni. Én azon az állásponton vagyok, hogy én nem a népnek bizonygatni az igazam, hanem a bíróságon fogom megtenni. Ezek után jöjjön bármilyen döntés, azt el fogom fogadni. Egyébként ez annyira kellemetlen dolog, mert a szívem szerint beszélnék róla, de az eszem mást mond. Anyaként, nőként mégiscsak van ennek a szituációnak egy üzenete, amit vállalnék akkor is, ha nem egyedülálló anya lennék: a gyerekeknek igenis szüksége van anyukára és apukára, bármilyen élethelyzet is legyen. Teljes mértékben el kell utasítanom azt, hogy én bármilyen mértékben is akadályoznám az apukát abban, hogy a gyerekekkel legyen. Még az időbeosztására, életritmusára is tekintettel vagyok – hangsúlyozza Nagy Melanie a #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorban.