Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Istenes Bence az El Camino zarándokútjáról: Visszataláltam önmagamhoz

Istenes Bence néhány héttel ezelőtti El Camino elvonulásáról mesélt.

Januárban indult neki Istenes Bence az El Caminó zarándokútnak. Azt nem árulta el, hogy mi állt a döntése hátterében. Most azonban, a saját podcast műsorában beszélt erről először, aminek kedden jelent meg új, visszatérő adása. Az adásban szerepelt még Pumped Gabo, Kovácsovics Fruzsina és Járai Máté is, akik Bence élményéeiről faggatták.

Járai szerint akkor vág neki az ember egy ilyen útnak, ha olyan problémája, esetleg életközépi válsága van, aminek megoldásához szükséges, hogy kiszakadjon kicsit a környezetéből. Ezzel Istenes teljesen egyetértett, majd elmondta, mennyire jól esett neki, hogy nem használta például telefonját egyáltalán.

– Visszataláltam önmagamhoz, tudom már az utamat. Ez nem azt jelenti, hogy azonnal tudod és hirtelen tökéletes lesz az életed. Én azt csináltam, hogy volt egy kis noteszem, abba írtam a kaland és a lelki részét is. Mindent leírtam, fogadalmakat tettem és konkrétan újrakalibráltam az életemet. Kitaláltam, hogy hogyan szeretném, hogy kinézzen egy napom, egy hetem, akár egy évem, az egész életem. Onnantól kezdve, hogy milyen kocsit szeretnék vezetni, hogy szeretnék a gyerekeimmel viselkedni, mennyi időt akarok velük tölteni, mit akarok dolgozni, mit akarok elvállalni, miket nem. Nulláról kitalálni ezeket. Meghoztam ezeket a döntéseket, de visszajön az ember a civilizációba és nehéz, főleg az elején ezekbe beleállni, de nagyon sok mindent tudok tartani – mondta Bence.

Fotó: RTL Klub