Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Deák Bill Gyula elárulta, hogy van a márciusban műtött felesége

A legendás zenész feleségét két hónappal ezelőtt operálták mellrák miatt.

A zenész a Borsnak nyilatkozott Marika állapotáról, és bár nehezen indult számukra ez az év, igyekeznek pozitívak maradni.

– Marika jobban van, talán már elmondhatjuk, hogy túl vagyunk a nehezén. Nem hagyja el magát, a gyógyulására koncentrál. Miután kijött a kórházból, másnap már a házimunkákat is ellátta, mosott, főzött, hogy minél kevesebb segítséget kérjünk a családtagoktól. (…) Egy ilyen nagy műtét után majd már csak kontrollvizsgálatokra kell visszajárnia. Hála istennek, nem ágyhoz kötött a betegsége miatt, ami már fél gyógyulásnak számít – mesélte a lapnak Deák Bill Gyula, aki az elmúlt két évben alig állt színpadon, de most a visszatérésre készül.

–  Én jól vagyok, persze ahogy megy az idő az ember feje fölött, előfordul, hogy időnként fájdogál valamije. Ezt leszámítva minden rendben. Most a következő két koncertre készülök, ugyanis május 6-án Veszprémben, május 7-én pedig a Barba Negrábon fogok játszani. Az elmúlt két év után mindig nagy öröm számomra, hogy újra színpadra állhatok és találkozhatok a közönséggel. Hamarosan kezdődnek a próbák, és folynak a tárgyalások a koncertek kapcsán. Üdvözlök mindenkit, és akinek van kedve, várom sok szeretettel mindkét helyszínen – mondta.