Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Deák Bill Gyula elárulta, hogy van a márciusban műtött felesége - Trimedio News

Deák Bill Gyula elárulta, hogy van a márciusban műtött felesége

A legendás zenész feleségét két hónappal ezelőtt operálták mellrák miatt.

A zenész a Borsnak nyilatkozott Marika állapotáról, és bár nehezen indult számukra ez az év, igyekeznek pozitívak maradni.

– Marika jobban van, talán már elmondhatjuk, hogy túl vagyunk a nehezén. Nem hagyja el magát, a gyógyulására koncentrál. Miután kijött a kórházból, másnap már a házimunkákat is ellátta, mosott, főzött, hogy minél kevesebb segítséget kérjünk a családtagoktól. (…) Egy ilyen nagy műtét után majd már csak kontrollvizsgálatokra kell visszajárnia. Hála istennek, nem ágyhoz kötött a betegsége miatt, ami már fél gyógyulásnak számít – mesélte a lapnak Deák Bill Gyula, aki az elmúlt két évben alig állt színpadon, de most a visszatérésre készül.

–  Én jól vagyok, persze ahogy megy az idő az ember feje fölött, előfordul, hogy időnként fájdogál valamije. Ezt leszámítva minden rendben. Most a következő két koncertre készülök, ugyanis május 6-án Veszprémben, május 7-én pedig a Barba Negrábon fogok játszani. Az elmúlt két év után mindig nagy öröm számomra, hogy újra színpadra állhatok és találkozhatok a közönséggel. Hamarosan kezdődnek a próbák, és folynak a tárgyalások a koncertek kapcsán. Üdvözlök mindenkit, és akinek van kedve, várom sok szeretettel mindkét helyszínen – mondta.