Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

„Nehéz volt nekem is” – Kasza Tibi az elmúlt két évről vallott

Kasza Tibi számára sem volt könnyű az elmúlt két év. A koronavírus-járvány minden tekintetben megviselte a műsorvezetőt.

A hosszú és nehéz időszak után most a TV2 Szerencsekerék című műsorának házigazdájaként tért vissza a képernyőre. A Metropolnak mesélt a műsorról és a járvány okozta nehézségekről.

– Számomra a Szerencsekerék egy nagyon izgalmas utazás – kezdte Kasza Tibi, majd hozzátette, hálás, amiért hosszú képernyőmentes időszak után visszatérhetett.

– Ez az egész Covid-helyzet, és hogy az ember két évig riadtan nézett ki az ablakon, hogy mi is történik, nehéz volt nekem is. Műsorvezetőként nagyon hiányzott az, hogy dolgozhassak, műsort készíthessek. Amikor ebben a húzós forgatási rendben kicsit fáradtnak éreztem magam, mindig az jutott eszembe, hogy mennyire hiányzott is ez, mennyire szeretem ezt csinálni, és mennyire szeretek tévézni. Fantasztikus stábbal készítettük a műsort, nagyon összetartó a csapat, rendkívül figyelünk egymásra, hogy a lehető legfeszültségmentesebben teljen a forgatás, hiszen tényleg hetekig össze voltunk zárva reggeltől estig. Így nagyon fontos, hogy ilyenkor mindenki figyeljen arra, mit mond és hogyan. Én igyekeztem a legjobb formámat hozni és nagyon hálás vagyok érte, hogy egy fantasztikus stáb segítette végig a munkámat, akik mindent beleadtak, hogy a legjobb műsor kerüljön képernyőre” – mondta el Kasza Tibi.

Fotó: TV2