Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
„Nehéz volt nekem is” – Kasza Tibi az elmúlt két évről vallott - Trimedio News

„Nehéz volt nekem is” – Kasza Tibi az elmúlt két évről vallott

Kasza Tibi számára sem volt könnyű az elmúlt két év. A koronavírus-járvány minden tekintetben megviselte a műsorvezetőt.

A hosszú és nehéz időszak után most a TV2 Szerencsekerék című műsorának házigazdájaként tért vissza a képernyőre. A Metropolnak mesélt a műsorról és a járvány okozta nehézségekről.

– Számomra a Szerencsekerék egy nagyon izgalmas utazás – kezdte Kasza Tibi, majd hozzátette, hálás, amiért hosszú képernyőmentes időszak után visszatérhetett.

– Ez az egész Covid-helyzet, és hogy az ember két évig riadtan nézett ki az ablakon, hogy mi is történik, nehéz volt nekem is. Műsorvezetőként nagyon hiányzott az, hogy dolgozhassak, műsort készíthessek. Amikor ebben a húzós forgatási rendben kicsit fáradtnak éreztem magam, mindig az jutott eszembe, hogy mennyire hiányzott is ez, mennyire szeretem ezt csinálni, és mennyire szeretek tévézni. Fantasztikus stábbal készítettük a műsort, nagyon összetartó a csapat, rendkívül figyelünk egymásra, hogy a lehető legfeszültségmentesebben teljen a forgatás, hiszen tényleg hetekig össze voltunk zárva reggeltől estig. Így nagyon fontos, hogy ilyenkor mindenki figyeljen arra, mit mond és hogyan. Én igyekeztem a legjobb formámat hozni és nagyon hálás vagyok érte, hogy egy fantasztikus stáb segítette végig a munkámat, akik mindent beleadtak, hogy a legjobb műsor kerüljön képernyőre” – mondta el Kasza Tibi.

Fotó: TV2