Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Csúnyán megalázták egy ruhaboltban Hernádi Judit lányát - Trimedio News

Csúnyán megalázták egy ruhaboltban Hernádi Judit lányát

Rendkívül kellemetlen és megalázó élményben volt része kedden Tarján Zsófinak.

A Honeybeast énekesnője csupán csak fel akarta frissíteni a ruhatárát, majd betért egy számára szimpatikusnak tűnő üzletbe, ahol váratlan dolog történt vele. Az eladó először csak méregette az énekesnőt, majd közölte vele, hogy ott csak M-es méretig kaphatóak ruhát, és Zsófi eltévesztette a házszámot. Hernádi Judit lánya a Ripostnak mesélt a részletekről.

– Természetesen nem esett jól a megjegyzés, de nem reagáltam le. Nevettem egy kicsit, majd sarkon fordultam, és már ott sem voltam. A hölgynek is lehetnek gondjai, lehet, hogy rossz napja volt, ezért reagált így. Az viszont igaz, hogy csak M-es méretig voltak ruhák a boltban, ami magát az eladót is kiszolgáltatottá teszi. Szerintem fontos, hogy mindig legyen a készleten olyan ruha, ami nagyobb, hiszen például egy sportoló is sokszor L-es méretet hord, nem kell ahhoz túlsúlyosnak lenni. Az XL-es méret az már necces, de egyébként miért ne hordhatna valaki XL-es méretben is bármit, amiben jól érzi magát? Én nem vagyok ilyen, egy miniszoknyában sajnos nem érzem jól magam, de mi van, hogy ha más igen? – tette fel a költői kérdést az énekesnő.

Zsófi úgy volt vele, hogy ha jó is lett volna rá a kiválasztott ruha, elvből már akkor sem vette volna meg a történtek után, valamint abban is biztos, hogy többé nem teszi be a lábát a szóban forgó üzletbe, hiába volt gyönyörű az árukészlet.

– Szükség van arra, hogy felhívjuk a figyelmet az elfogadás fontosságára, annak ellenére, hogy 2022-ben gyakorlatilag mindenhol azt látjuk, hogy szeressük magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Így is hiány van abból, hogy az ember elfogadja a másikat, bármilyen kontextusból is nézzük a kérdést – elmélkedett Zsófi.