Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Csúnyán megalázták egy ruhaboltban Hernádi Judit lányát

Rendkívül kellemetlen és megalázó élményben volt része kedden Tarján Zsófinak.

A Honeybeast énekesnője csupán csak fel akarta frissíteni a ruhatárát, majd betért egy számára szimpatikusnak tűnő üzletbe, ahol váratlan dolog történt vele. Az eladó először csak méregette az énekesnőt, majd közölte vele, hogy ott csak M-es méretig kaphatóak ruhát, és Zsófi eltévesztette a házszámot. Hernádi Judit lánya a Ripostnak mesélt a részletekről.

– Természetesen nem esett jól a megjegyzés, de nem reagáltam le. Nevettem egy kicsit, majd sarkon fordultam, és már ott sem voltam. A hölgynek is lehetnek gondjai, lehet, hogy rossz napja volt, ezért reagált így. Az viszont igaz, hogy csak M-es méretig voltak ruhák a boltban, ami magát az eladót is kiszolgáltatottá teszi. Szerintem fontos, hogy mindig legyen a készleten olyan ruha, ami nagyobb, hiszen például egy sportoló is sokszor L-es méretet hord, nem kell ahhoz túlsúlyosnak lenni. Az XL-es méret az már necces, de egyébként miért ne hordhatna valaki XL-es méretben is bármit, amiben jól érzi magát? Én nem vagyok ilyen, egy miniszoknyában sajnos nem érzem jól magam, de mi van, hogy ha más igen? – tette fel a költői kérdést az énekesnő.

Zsófi úgy volt vele, hogy ha jó is lett volna rá a kiválasztott ruha, elvből már akkor sem vette volna meg a történtek után, valamint abban is biztos, hogy többé nem teszi be a lábát a szóban forgó üzletbe, hiába volt gyönyörű az árukészlet.

– Szükség van arra, hogy felhívjuk a figyelmet az elfogadás fontosságára, annak ellenére, hogy 2022-ben gyakorlatilag mindenhol azt látjuk, hogy szeressük magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Így is hiány van abból, hogy az ember elfogadja a másikat, bármilyen kontextusból is nézzük a kérdést – elmélkedett Zsófi.