Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Dallos Bogi hónapokig nem vett tudomást Puskás Peti udvarlásáról

Az énekesnő elismeri, hogy egyébként is nehezen olvas a jelekből.

Férje, Puskás Peti esetében ez olyannyira így volt, hogy 4-5 hónapig fel se tűnt neki az énekes udvarlása.

Nemrég mondta ki a boldogító igent Puskás Peti és Dallos Bogi, akik azóta is úsznak a boldogságban. A páros úgy érzi valóban a másik felüket találták meg egymásban, pedig kapcsolatuk nem indult éppen zökkenőmentesen.

– Hosszú udvarlási folyamat volt ez, pedig én már a castingon, amikor Bogival először találkoztam tudtam, hogy mi remek páros lennénk. Próbáltam ezt a tudtára adni, de hónapokba telt mire egyáltalán rájött, hogy udvarlok neki – mondta a 95.8 Sláger FM-en Puskás-Dallos Peti, akinek felesége elismeri, hogy nem éppen jól olvas a jelekből.

– A 2019-es évre elhatároztam, hogy a karrieremre koncentrálok. Akkor jött az X-Faktor, szerettem volna jól csinálni, mindent beleadni. Így még inkább figyelmen kívül hagytam az apró jeleket. Nagyon jól kijöttünk Petivel, néha elmentünk együtt ide vagy oda, de bennem fel se merült, hogy többet szeretne. Olyannyira nem, hogy volt, hogy ezekre a találkozásokra elhívtam egy-egy barátnőmet azért, hogy Peti ne érezze a dolgot randinak. Az is előfordult, hogy megpróbáltam összehozni egy barátnőmmel. Biztos voltam benne, hogy mi csak úgy együtt lógunk néha, mert bírjuk egymást, de ennyi – árulta el az énekesnő, akinek egy közös filmnézős este során esett le a tantusz.

SFM EK PD 2

– Peti átjött hozzám, hogy megnézzünk együtt egy filmet és ott esett le. Rá is kérdeztem, hogy tulajdonképpen mit szeretne tőlem. Utána volt kb. két „hivatalos” randinak nevezhető találkozásunk, majd összeköltöztünk. Azóta pedig össze is házasodtunk, remekül megvagyunk – mesélte boldogan a műsorvezetőknek Liptai Claudiának és Pataki Ádámnak Puskás-Dallos Bogi. A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/3iZt7jZtwdxADtsdQEMoat linken érhető el.

Fotó: RTL Klub